dinsdag 24 september 2024

NIEUWS EN UITSLAGEN VAN 'MVC DEN OUDEN TOREN'

K.duivelshoek/Hernou bvba-CDOT: 5-7
19 september 2024

Na een afwachtend eerste kwartier stond het nog 0-0 en hadden beide ploegen 3 corners. Bij het begin van het tweede kwart merkte de ploeg op dat er een speciale toeschouwer de zaal binnen gekomen was, niemand minder dan Ruud Vormer kwam onze wedstrijd aanschouwen en dat zorgde er bij sommige spelers voor  dat ze zich wat wilden showen. Onder andere een wondermooi afstandsschot van Kevin over alles en iedereen, een schitterende assist van onze keeper Ruben op Maere, die onthaalt werd op een: 'mooie bal' van Vormer, en een misser op schepcorner van duivelshoek zorgden ervoor dat we de rust in gingen met een 0-3 voorsprong.

Scherp begonnen we niet aan de 2de helft, want al zeer snel stond het 1-3, nu was het kwestie van niet te paniekeren en die 4de corner op te zoeken (dit duurde ellendig lang). We scoorden de 1-4, zij de 2-4, wij daarna de 2-5 en zij de 3-5. Het verschil werd nooit kleiner dan 2 doelpunten waardoor de rust in de ploeg bleef. Eindelijk kwam die 4de corner er, maar de schepcorner werd gemist. Dit is toch een werkpuntje waar er op geoefend zal moeten worden. Beide ploegen bleven daarna elk op z'n beurt scoren en we speelden de wedstrijd volwassen uit. Zo eindigde de wedstrijd op een mooie 5-7 winst voor CDOT.

Na de wedstrijd werd duidelijk dat Ruud Vormer niet zomaar aanwezig was, hij speelde de wedstrijd na ons mee met MVC Rodak, een ploeg uit onze reeks. Dat belooft een clash later op het seizoen! Wordt vervolgd...