Posts

Posts uit april 16, 2024 tonen

BASISSCHOLEN DE LISBLOMME EN TER POORTEN DOEN TERUG MEE MET HET KOMENDE LICHTFEEST

Afbeelding
  Onder begeleiding van Eline Van Herreweghen en Leen Vandorpe gaan de leerlingen van het vijfde leerjaar uit De Lisblomme en de derde graad van Ter Poorten aan de slag met het thema van Lichtfeest Lissewege. De natuurelementen vuur, water, lucht en aarde vormen de inspiratie voor de creatie van videobeelden, klankopnames en drijvende sculpturen die tijdens het Lichtfeest zullen gepresenteerd worden op het Lisseweegs Vaartje. Afgelopen dinsdag waren de leerlingen van het 5de leerjaar van de Lisblomme die mochten de spits afbijten met het zoeken naar natuurelementen in Lissewege om dan video en klank op locatie op te nemen. BEKIJK HET FOTO-ALBUM:  https://photos.app.goo.gl/EmTaWj4qW6JEEEtt6 Je kan het resultaat komen bewonderen tijdens het 'Lichtfeest Lissewege' op vrijdagavond 16 en zaterdagavond 17 augustus. De sculpturen zullen drijven op het Lisseweegs Vaartje en tot leven komen door de videoprojecties en de klankopnames.

NIEUWS VAN RFC LISSEWEGE - U21

Afbeelding
 

FOTO VAN DE WEEK

Afbeelding
  De kerktoren begroet door de VVV-vlag van Lissewege met de orginele kleuren van het dorp: "Rood & Wit". Geel & Groen zijn de sportieve kleuren van Lissewege. (Foto Rudy Meyns").

LISSEWEGE KERMISWEEKEND - ROMMELMARKT

Afbeelding
  Op 5-6-7 juli is het opnieuw Kermisweekend in Lissewege.  Vind alle info op  https://www.feestcomitelissewege.be/kermis/ Op zaterdag 6 juli vindt er een brocante- en rommelmarkt plaats in de straten van het centrum van Lissewege. Wie weet heb jij een prachtige antieken vaas, babyspullen of een oude platencollectie die je wil verkopen in een mooi en gezellig kader? Dan is het nu je kans: schrijf je in op https://www.feestcomitelissewege.be/rommelmarkt en hou zo je eigen stand in het Witte Dorp! Wij vragen €5 per stand van 3 meter. Meerdere plaatsen reserveren is mogelijk. Inschrijven is mogelijk tot 30 juni 2024 of tot 15 juni indien je een voorkeursplaats hebt. Praktische info: - Auto's bij de stand zijn slechts mogelijk op de plaatsen waar dat toegelaten is (zie art 8 van het reglement ). Vermeld dit zeker als opmerking bij de inschrijving. Houd er rekening mee dat uw standplaats voldoende ruimte biedt voor het stallen van uw wagen. - De rommelmarkt begint om 6u30. - De auto’s