Posts

Posts uit oktober 27, 2022 tonen

INFORMATIE HALLOWEENTOCHT LISSEWEGE

Afbeelding
  Op 31 oktober is het weer griezeltijd in ons dorp en komen de spoken, zombies en heksen tot leven voor één nacht. Om ze te verwelkomen, zouden we willen vragen om jullie huisjes om te toveren in griezelhuizen!! Het mooiste versierde huis langs de route krijgt een 'geestige' prijs Woahahahaha 🎃👻 Bij deze het plannetje van de route. We starten de tocht In de school 'Ter Poorten', langs Gijzeleweg naar Kalsijdeader, Vincent Doensstraat, Jakob Moermanstraat, Ter Doeststraat, Willem Van Saeftingestraat tot op Marktplein. Vervolgens gaan we langs het straatje Onder De Toren naar Oude Pastoriestraat en dan via Dwarsstraat naar Jakob Reyvaertstraat. We lopen dan door naar Walram Romboudtstraat en de Stationstraat, om vervolgens de Alfons Stynsstraat te nemen. We komen dan uit aan Lisseweegs Vaartje en die volgen we dan tot aan het eindpunt Centrum Levensvreugde. INSCHRIJVEN:......................... KLIK HIER!

TER POORTEN ORGANISEERDE TIJDENS DE GEZONDE WEEK HUN TRADITIONEEL GROOTOUDERSONTBIJT EN EEN GEZOND ONTBIJT VOOR HET LAGERE

Afbeelding
  Woensdag jongstleden organiseerde 'Ter Poorten' hun traditioneel grootoudersontbijt op school. De bediening gebeurde door de kleutertjes die voor dit moment als kaboutertjes kwamen opzetten. Het was een heuglijk moment met de aangenaam verraste grootouders. Ietsje verder waren de leerlingen van het lagere in pyama naar school gekomen om er te  genieten van een zelf meegebracht gezond ontbijt. Dus geen koekjes of snoep  Enkele sfeerbeelden van deze gezonde dag.................. KLIK HIER!