maandag 16 september 2024

UITKIJKPUNT KERKTOREN LISSEWEGE LOKT MEER DAN 13.000 BEZOEKERS IN HET EERSTE JAAR

Lissewege, vrijdag 13 september 2024 - De Onze-Lieve-Vrouw-Bezoekingskerk in Lissewege heeft in één jaar tijd al meer dan 13.000 bezoekers verwelkomd. Vorige zomer werd de kerktoren, na een grondige renovatie, opengesteld als uitkijkpunt. Bezoekers die de klim wagen, worden beloond met een indrukwekkend panorama over de haven van Zeebrugge, het uitgestrekte polderlandschap, de torens van Brugge en het schilderachtige witte dorp Lissewege.



FOTO VAN DE WEEK

 

Lissewege in de mist door Robert Van Gheluwe vanop zijn hoogtewerker

DARTSVERENIGING ZWANKENDAMME ORGANISEERT EEN 'AMBIANCE AMATEURTORNOOI DARTS'

 

DartsVereniging Zwankendamme gaat terug los met mini Ally Pally qua sfeer. Het beste ambiance amateurtornooi in de regio, waar de 26, 41 en soms eens een 100 score volle.frustratie in de tablets aangegeven worden. Waar je jezelf eens het gevoel kan geven dat je een prof kan worden. De druk op het podium waar iedereen jou poging tot de wall of fame in zwankendamme zal aanmoedigen. Waar je als B ronde finalist evenveel respect verdiend als de A ronde. Waar jou droom werkelijkheid kan worden.

Schrijf je alvast in want de plaatsen zijn beperkt. .
Meer info volgt nog deze week.
prijs: 15€
mededeling:naam en 9 november
reknr: BE69000450000578

APPELFEEST IN VOEDSELBOS 'DE WILDERNISSE'

 

ZATERDAG 28 september APPELFEEST in voedselbos 'de Wildernisse'
Lisseweegse Steenweg 14, 8377 Zuienkerke.
drieszenhoeve@gmail.com. 
Kom zelf je Appels plukken. 
Graag zakje, emmer, mand, ... meebrengen om ze mee naar huis te nemen. 

NIEUW: "MORGANE, EEN GEPASSIONEERDE PERSONAL COACH STAAT KLAAR OM JOU TE HELPEN".



Ik ben Morgane Verdikt, een gepassioneerde personal coach die klaarstaat om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden! 

Mijn doel is om mensen te inspireren en begeleiden naar een gezondere en actievere levensstijl. Door in jezelf te investeren, zowel fysiek als mentaal, kun je echt verandering teweegbrengen. Samen werken we aan jouw doelen en creëren we een duurzame routine die bij jou past.

Ben jij klaar om in jezelf te investeren en die eerste stap naar een fitter leven te zetten? Neem contact op en laten we samen aan jouw ontwikkeling beginnen: https://www.facebook.com/morgane.vrdkt.7