Posts

Posts uit december 19, 2022 tonen

KERSTMARKTEN TE LISSEWEGE

Afbeelding
  Ook Lissewege maakte zich op voor kerst met tal van events.  Afgelopen vrijdag 16 december was er kerstmarkt in de twee scholen van Lissewege  (in de Stationsstraat en de Zeebruggelaan). Op zaterdag 17 december was er kerstmarkt  bij de KSA Lissewege, Krachtbal Avanti Lissewege en voetbalclub RFC Lissewege.    Op zaterdag 17 en zondag 18 december was er kerstmarkt in de vroegere  legerkazerne die ik wegens tijdsgebrek spijtig genoeg niet kon bezoeken.  Foto wietse.hindryckx ENKELE FOTOMOMENTEN Kerstmarkt in Ter Poorten met de dansende grootouders................... KLIK HIER! Kerstmarkt in de Lisblomme met locale verenigingen....................... KLIK HIER! Kerstmarkt voor de jeugd bij RFC Lissewege.................................... KLIK HIER! Kerstmarkt krachtbal Avanti Lissewege en KSA Lissewege.............. KLIK HIER!

VREDESLICHT AANGEKOMEN TE LISSEWEGE

Afbeelding
  Na een paar spijtige misverstanden is het ' Vredeslicht ' toch aangekomen te Lissewege Op de rondgedeelde flyers stond Lissewege niet vermeld zodat er minder interesse was bij onze dorpsbewoners. Vanuit Brugge werd het  Vredeslicht  per tandem via ons dorp naar Zeebrugge gebracht zodat we toch bij enkele mensen het licht konden doorgeven. Momenteel staat het  Vredeslicht  op een tafel aan de bankjes langs de Pol Dhondtstraat waar je het licht kunt aftappen met een zelf meegebracht kaarsje. Het vredeslicht wil mensen motiveren om tussen Kerstmis en Nieuwjaar een eenvoudige,  maar een persoonlijke en actieve bijdrage op te nemen om warmte,  vreugde, hoop, licht en hartelijkheid aan alle mensen door te geven. Foto Benny Proot Het vredeslicht verlaat Brugge met een tandem richting Lissewege - Zeebrugge

NOTA AAN DE VERENIGINGEN VAN BUURTCENTRUM 'LEVENSVREUGDE'

Afbeelding
  Buurtcentrum Levensvreugde is vandaag uitzonderlijk gesloten wegens ziekte! De verenigingen moeten zich dan ook niet onnodig verplaatsen. Volgens de diensthoofd gaat morgen dinsdag alles weer normaal  !