Posts

Posts uit oktober 15, 2022 tonen

KAMPIOENENVIERING BIJ PETANQUECLUB LISSEWEGE

Afbeelding
  Kampioenenviering bij Petanqueclub Lissewege Op vrijdag 7 oktober 2022 vierde Petanqueclub Lissewege hun kampioenen nl Magda Fossaert,  kampioen bij de Dames, en Koen Vandenberghe, kampioen bij de Heren.  Enkele sfeerbeelden in bijlage........... .KLIK HIER!

UITREIKING CHEQUE 'OPERATIE PROPER' TER POORTEN

Afbeelding
Met het project ‘Operatie Proper’ krijgen scholen en verenigingen een duwtje in de rug  om zwerfvuil te rapen in hun buurt. De stedelijke basisschool Ter Poorten uit Lissewege deed mee.  De mooimakers van de klas van Juf Sabine en juf Marijke ruimen elke maand het parochiaal speelplein op. Ze werken daarnaast aan de hand van een actieplan het hele schooljaar rond het thema afval.  Om hen te belonen bracht onze Lisseweegse schepen Mathijs Goderis een mooie cheque.  De sterkte van dit project schuilt niet enkel in het opruimen van zwerfvuil, maar het educatieve luik. 

ONS COMPUTERKE IS HERSTELD!

Afbeelding
  Sedert enkele dagen was onze computer van 't Lissewegenartje niet online wegens een defect. Dankzij de kennis van Sebastien B. uit Zwankendamme is alles terug goed gekomen. We proberen terug alles op goede orde te krijgen en de nieuwsjes uit Lissewege en omliggende terug aan jullie aan te bieden. Dank in alle geval voor jullie geduld!