dinsdag 17 september 2024

VRIJDAG 20 SEPTEMBER IS HET WEER 'STRAPDAG' VOOR DE LEERLINGEN

 

Vrijdag 20 september is het weer zover: Strapdag! Dat is de jaarlijkse autoluwe dag waarop we samen te voet of met de fiets naar school gaan om zo bij te dragen aan een aangenamere en veiligere schoolomgeving. De auto blijft aan de kant, waardoor het rustiger is aan de schoolpoort. Er is ook meer ruimte voor voetgangers en fietsers. En doordat kinderen op een actieve manier naar school komen, zitten ze fris en monter in de klas. Meer lezen: https://www.octopusplan.info/campagnes/strapdag/

WIJKREGISSEUR VAN ZEEBRUGGE 'PETER D'AUBIOUL' STELT ZICH VOOR!

 

Vandaag stelt Peter d'Aubioul zich graag aan jullie voor!

Ik ben Peter, getrouwd met Joke en papa van Mirte. Sinds 2022 ben ik in Zeebrugge aan de slag als wijkregisseur. Zeebrugge was (en is nog steeds!) mijn favoriete plaats aan de Belgische kust. Nu kunnen werken in en vooral voor Zeebrugge doet de uitdrukking 'op een dag vind je de job van je leven' voor mij alle eer aan!

Samen met ons team Gebiedswerking werken we rond de uitdagingen maar evengoed vele kansen die er in Zeebrugge zijn.  We streven ernaar om dit zoveel mogelijk samen met de Zeebruggenaren te doen. 
Graag gaan we in gesprek om de noden te horen, toe te leiden naar de verschillende diensten en om te zetten naar concrete acties.

We doen ons best om bereikbaar te zijn en zoveel mogelijk Zeebruggenaren te spreken, maar aarzel niet om zelf met ons contact op te nemen voor vragen of suggesties!
https://www.facebook.com/p/Gebiedswerking-Zeebrugge-100085579148919/

Hopelijk tot binnenkort!


EEN BEETJE POSITIEVE EN NEGATIEVE RECLAME MAKEN

 

Vandaag werd de schoorsteen van ons huisje professioneel hersteld door de mensen van "globo tech". Na 3 jaar wachten op de beloofde hulp van een bekende Lisseweegs dakwerkenbedrijf die voor onze schoorsteen zou komen was ons geduld op. We kwamen in kontakt met "globo tech" die ook gespecialiseerd is in het herstellen van schoorstenen ging alles heel vlot. Van prijsofferte tot de herstelling was het precies 14 dagen en alles was geklaard.

BLIKVANGER VAN DE WEEK

 

Lampenkunst door Frederiek de Kimpe

Zware tafellamp in hardhout  interesse geef me vrijblijvend een seintje 

vervaardiging van verlichting en decoratie 

bereikbaarheid via Whatsapp 0477/36.99.28

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010851992647

NIEUWS VAN FEMMA - ZEEBRUGGE



IEMAND ZIJN OF HAAR OVERLEDEN KATJE KWIJT?

 

Iemand zijn katje kwijt? Ligt op fietspad naast de spoorweg van Lissewege naar Blankenberge!

Tekst & foto 'Ave Eppar'

HUIS VAN DE BRUGGELING EN DEELGEMEENTEHUIZEN KOMENDE VRIJDAG GESLOTEN

 

Huis van de Bruggeling en deelgemeentehuizen vrijdag gesloten

Op vrijdag 20 september zijn zowel het Huis van de Bruggeling als de deelgemeentehuizen uitzonderlijk gesloten. Ook de Bus van de Bruggeling rijdt die dag niet uit.

Wil je iets in orde brengen met Stad Brugge? Geen zorgen! Veel zaken kun je gemakkelijk online regelen. 💻 Surf naar: https://www.brugge.be/burgerzaken