dinsdag 15 oktober 2024

INSTAPTORNOOI KRACHTBAL BIJ GASTCLUB KRB JABBEKE

 

Aanstaande zaterdag 19/10 gaat het eerste instaptornooi van deze competitie door bij gastclub KRB Jabbeke. Ook onze Lisseweegse jonge krachtbalspelertjes van Avanti doen mee.

BUURTCENTRUM LEVENSVREUGDE ORGANISEERT TERUG EEN 'PRAATAVOND SPAANS'

 

Voor de mensen die graag eens onder mekaar 'Spaans' zouden willen spreken organiseert buurtcentrum Levensvreugde op 21 oktober voor de tweede maal een praatavond 'Spaans' van 19u tot 21u. Wees welkom 'ser bienvenido' en geniet samen met het converseren in de Spaanse taal.

OVERLIJDENSBERICHT

 

Melding gekregen dat 'Neyts Rachel' overleden is. meer nieuws hebben wij nog niet.

NIEUWS VAN DE LOCALE POLITIE BRUGGE

 

Ben je iets verloren op Brugs grondgebied? Klik dan door naar ons album met alle gevonden of binnengebrachte spullen: https://photos.app.goo.gl/dAhMyxfDKZRtve6i7

Ben je iets waardevols verloren? Dan kan het zijn dat een eerlijke vinder jouw spullen bij ons heeft binnen gebracht.
Zijn er identiteitsgegevens terug te vinden op  het voorwerp?  Dan zal onze dienst jou zelf contacteren! (telefonisch, per mail of per brief)
 Zijn er geen identiteitsgegevens terug te vinden? Dan plaatsen we het verloren voorwerp in ons fotoalbum. Neem daar gerust een kijkje om te zien of datgene wat je kwijt  bent, er tussen zit. Zie je jouw voorwerp staan? Noteer dan het intern ordernummer en zorg ervoor dat je kan aantonen dat je de rechtmatige eigenaar bent. Op deze manier kunnen wij je snel jouw bezittingen overhandigen. Hou daarnaast ook onze facebookpagina in de gaten. Daar posten we nu en dan de meest opvallende verloren voorwerpen.
​​​Een mailtje sturen naar pz.brugge.onthaal@police.belgium.eu kan uiteraard ook om na te vragen of je voorwerp werd binnengebracht. Wij doen ons best jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
​​​Tref je een verloren fiets aan? Staat er al weken een fiets ergens in jouw buurt die je niet meteen aan iemand kan toewijzen? Neem dan contact op met de fietsendienst van de Stad Brugge. 
​​​​​​​Zelf een verloren voorwerp aangeven, kan online via police on web. 

BLIKVANGER VAN DE WEEK

 

(Foto Wes Lee)

Nieuwe snelheidscontroleurs langs de Ter Doeststraat of toeristen die naar hof Ter Doest gaan om
iets te eten of mischien wel gegeten worden. In alle geval hielden ze van hun wandeling in de 
regen want ze hadden geen paraplu bij 😋, mischien konden ze meerijden in de afkomende auto!