Posts

Posts uit mei 5, 2023 tonen

ALLEZ ROULER..........................!!!

Afbeelding
  Voor de zoveelste maal een chauffeur zonder wegcodekennis die probeert niets stuk te rijden.

BEDELING VAN DE GRATIS BLOEMEN TE LISSEWEGE

Afbeelding
  Vandaag zijn de gratis 3.900 hanggeraniums bedeeld geweest door de vrijwilligers van 'Lissewege Leeft'. Ook schepen Mathijs Goderis liet zich verleiden om een handje te helpen. De straten van Lissewege zullen weer bloem- en kleurrijk pronken. Hopelijk mag de groendienst van Brugge onze groenplekjes onderhouden want het is nu wel dringend nodig.

ONZE BLOG 'T LISSEWEGENARTJE IS TERUG ONLINE

Afbeelding
  Na dagen geen spoor meer te vinden van 't Lissewegenartje zijn we terug online. Wat er precies gebeurd is bij bloggen.be weten wij niet en blijven de vragen van verschillende bloggers onbeantwoord. Maar hoop doet leven zegt een spreekwoord en gaan we er terug een lap opgeven. De vorige artikels kun je nog altijd terug bekijken op:  https://tlissewegenartje.blogspot.com/ Sorry voor het ongemak!

HUIS TE KOOP TE LISSEWEGE

Afbeelding
Huis te koop te Lissewege langs de Canadezenstraat 133 te Lissewege: 525.000 Euro Deze vrijstaande woning bevindt zich net buiten het centrum van Lissewege met een zeer goede verbinding naar Brugge en de kust. De woning is perfect instapklaar en heeft een gunstig EPC. Meer info:  https://www.realo.be/nl/canadezenstraat-133-8380-lissewege/3230659?l=1454363943