Posts

Posts uit oktober 3, 2023 tonen

POETSDAME GEVRAAGD TE LISSEWEGE

Afbeelding
  Wij zoeken een dame die ons 8 u per week wil komen helpen om ons huis  netjes te maken en dit bij voorkeur voor een heel lange tijd. Wij wonen in Lissewege en zouden heel blij zijn mocht u daarvoor met ons contact willen  opnemen op het nummer 0475/65 02 17 of mailadres christine.dedijcker@ecs.be. Na een kennismaking maken wij dan verdere afspraken. Alvast bedankt! Christine

EVEN TERUG IN DE TIJD MET BUURTCENTRUM LEVENSVREUGDE

Afbeelding
  Buurtcentrum Levensvreugd organiseerde in augustus 2015 een bezoek aan de parktuin: 'Nevens De Schoaper' te Blankenberge.  Momenteel is er een ferme achteruitgang in het buurtcentrum, het is alleen nog de maandag en de donderdag open. Wat scheelt er daar precies, wij kunnen er maar overpeinzen!

ALLEZ ROULER..........................!!!

Afbeelding
Foto Rudy Meyns En het was weer bingo. Een vast gereden truck ramde gisteren een bloembak van de gemeente in de Saeftinghestraat in Lissewege. Foto's Els Hoste Deze namiddag aan het spoor. Een Nederlander die aan de valkenaere moest zijn.  Hij heeft met zijn steekkar te voet zijn levering gedaan. En vandaag was het weer prijs, in de loop van de namiddag mocht er enen goederen lossen en deze avond nog een chauffeur uit Litouwen die mocht halt houden van de politie langs de Walram Romboudtstraat en z'n centjes tellen. Het wordt de hoogste tijd dat de ogen open gaan bij ons Stadsbestuur want anders wordt binnenkort Lissewege in de prak gereden!

KERKEN VAN LISSEWEGE, ZWANKENDAMME EN ZEEBRUGGE GEVOEGD BIJ DE PASTORALE EENHEID VAN BRUGGE

Afbeelding
  Met ingang van 1 oktober 2023 zijn de parochies van Onze-Lieve-Vrouw-Bezoeking, Lissewege, Sint-Donatianus, Zeebrugge en Sint-Leo-de-Grote, Zwankendamme gevoegd bij de pastorale eenheid Effeta Brugge. Carmino Bohez is pastoor van deze pastorale eenheid. Kris T’Seyen is diaken medeverantwoordelijke pastoraal, Leen Hosten is parochieassistent en Fernand Marechal is er meewerkend priester (als gepensioneerde). Dit werd met een paar honderd  mensen samen gevierd in Dudzele, in de Sint-Pieter in de Bandenkerk met als afsluiter een mooie receptie en lekkere frietjes van aldaar gestationeerde frietkot. Enkele sfeerbeelden:..................... .KLIK HIER!