Posts

Posts uit juli 22, 2023 tonen

HUIS TE KOOP TE LISSEWEGE

Afbeelding
  Prachtige alleenstaande woning in fermettestijl, gelegen in het charmante Lissewege.  Deze fermette situeert zich op een perfect georiĆ«nteerd perceel van 2645 m² met  prachtige zichten op het groen. De hoeve is maar liefst 38m breed en kent een bewoonbare oppervlakte van 347 m²! Voldoende ruimte voor een groot gezin of wie op zoek is naar een rustige  toevluchtsoord. Grote en weelderige tuin met een betoverend uitzicht op de velden achteraan. Meer informatie.................. KLIK HIER!

HUIS TE KOOP TE LISSEWEGE

Afbeelding
  Landelijk gelegen te Lissewege, met een vlotte verbinding naar Brugge en de Kust vinden we  deze woonst terug in Polderbos. Lissewege is zowel in de zomer als in de winter,  genieten van het authentieke karakter en waar u zich kan gastronomisch verwennen  in de talrijke eethuisjes en restaurants met naam en faam Meer informatie:..... KLIK HIER!

KONINGIN MATHILDE HAD VOOROUDERS IN LISSEWEGE

Afbeelding
  Wat weinigen weten en Bo Vickery zelf maar onlangs ontdekte toen ze het artikel  over Ć©Ć©n van onze dorpelingen, Jacob Reyvaert maakte, was dat koningin Mathilde  zelfs een voorvader had wonen in ons dorp. Ja, je leest het goed: koningin Mathilde  stamt af van de familie Reyvaert. Lees meer:..................... KLIK HIER!