Posts

Posts uit juni 26, 2023 tonen

MOET ER NOG GROEN ZIJN BIJ INFRABEL

Afbeelding
  Een strook op het perron te Lissewege waar men moet op- en afstappen richting Zeebrugge staat een wildgroei van planten of onkruid. Dus als je moet instappen breng je mischien zoals ik het hier hoorde op Facebook een bosmaaier mee. Bij het uitstappen kun je mischien een sprongetje wagen over de planten. (Foto dhr.Boerjan)

RFC LISSEWEGE ORGANISEERT EEN FANDAG

Afbeelding
 

KAMPIOENENVIERING BIJ DE CENTRUMKAARTERS TE ZWANKENDAMME

Afbeelding
  Afgelopen vrijdag(23/juni) ging de kampioenviering door van de centrumkaarters in zaal Centrum te Zwankendamme. Eerst werden 2 vrijwilligsters van het eerste uur in de bloemetjes gezet van het bestuur. Noëlline en Christiana hadden dit niet verwacht maar waren tenzeerste trots met hun mooi boeket bloemen. Daarna ging de prijsuitreiking van de 3 beste kaart(st)ers door en de eerste plaats met 3.491 punten was voor Pollet Julien, de 2de plaats met 3.812 punten was voor Inge Vandepitte en de 3de plaats met 3.343 punten was voor Ver Eecke Dirk die helaas niet op de viering kon zijn. Dan was het tijd om te eten met een heerlijke barbeque van Raf. Als afsluiter was er nog een tombola met een hele resem aan prijzen. Enkele sfeerbeelden................... KLIK HIER!

BLIKVANGER VAN DE WEEK

Afbeelding
  Het is etenstijd voor de eendjes die dagelijks om wat brood komen bedelen aan café St.Amand te Lissewege. Heb je toevallig nog wat oud brood liggen breng het naar Marina en Jackie. De eendjes zullen je dankbaar zijn! (Foto Johannes Peter Kuerten) ****************