Posts

Posts uit juli 30, 2023 tonen

JEUGDTRAININGEN BIJ JUDOSCHOOL SEN-NO-SEN

Afbeelding
  Dinsdag 1 augustus vliegen we er weer in!  Onze trainingen gaan opnieuw van start, na een welverdiende zomerpauze.  Tijd om je judopak terug uit de kast te halen en te starten aan het nieuwe judoseizoen. Ga je voor die nieuwe gordel?  Of wil je schitteren op de toernooien?  Maak van dit judoseizoen JOUW seizoen en zet je opnieuw voor de volle 100% in  Judoka's <10j trainen van 18u30 tot 19u30 Judoka's +10j trainen van 19u30 tot 21u

BEZOEK AAN ONT-MOETINGSTUIN 'TVAARTJE'

Afbeelding
  Vandaag zondag hebben we eventjes tijd gehad om een bezoekje te brengen aan  'Ont-Moetingstuin tVaartje' langs het Lisseweegs Vaartje. We hebben kunnen genieten van verschillende kunstwerkjes, muziek, een hapje en een drankje en een gezellige sfeer met veel toffe mensen. Spijtig was de regen een spelbreker waar we allemaal moesten vluchten in de grote tent. Het was zeker niet hopeloos want er was wel ambiance met al dat toegekomen volk. We zullen alvast nog eens terug komen. Enkele sfeerbeelden:...................... KLIK HIER!

WURGSLANG AANGETROFFEN IN WONING TE LISSEWEGE

Afbeelding
  In Lissewege heeft iemand plots een wurgslang van ongeveer 40 centimeter  aangetroffen in zijn huis. Het gaat om een gele korenslang. Meer lezen.................. KLIK HIER!

WIST JE DAT ER EEN DARTSCLUB IN BUURTCENTRUM LEVENSVREUGDE IS

Afbeelding
  Wist u dat er een Dartsclub is in Levensvreugde te Lissewege? Elke 2e en 4e maandag van de maand (van 14u00 tot 17u00) komen  enthousiaste mannen en vrouwen samen om een potje te ‘darten’. Individueel of in ploeg (naargelang het aantal deelnemers)  worden in een amicale sfeer de wedstrijden afgewerkt. Dart u ook graag?  Dan bent u altijd welkom in Levensvreugde.   Deelname à 2,50 Euro/namiddag. Meer uitleg bij uw bezoek. Dank zij het Stadsbestuur en inzonderheid Schepen Pablo Annys  werden onlangs drie nieuwe dartborden opgehangen. Interesse? Op maandag 21 augustus om 14u is de eerstvolgende wedstrijd.