Posts

Posts uit mei 28, 2022 tonen

FOUTE PARTY IN CAFE' 'DEN OUDEN TOREN'

Afbeelding
 

NIEUWS VAN RFC LISSEWEGE

Afbeelding
 

INGEZONDEN FOTO

Afbeelding
 De kledingcontainers op de parking van de Pol Dhondtstraat, proper hee....! Mail verstuurd naar desbetreffende firma door Jurgen V.T.

NIEUW TE LISSEWEGE: 'LEEF COACHING'

Afbeelding
  https://www.leefjeleven.nu/ Mijn naam, Bieke, betekent "geluksbrenger". Ik ben er al jaren gefascineerd door. Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik besloten voor mijn droomjob te gaan & mijn naam eer aan te doen. Mijn droomjob is, zoals het woord zelf zegt, meewerken aan mijn droom. Ik droom van een nog mooiere wereld. Een wereld waar iedere mens zichzelf ziet als een prachtig passend stukje in de grote wereldpuzzel. Een wereld waar de mens ongeremd leeft in vrijheid & blijheid. Een wereld waar alle levensvormen in harmonie met elkaar leven. Een wereld waar liefde wet is. Leef coaching - Bieke Dewulf - Leef coaching is er voor iedereen die goesting heeft om verder te groeien en te ont-wikkelen. Voor iedereen die bewuster wil leven en zo een positieve impact creëert voor zichzelf en zijn omgeving. Wees welkom Bieke Dewulf Canadezenstraat 170 - 8380 Lissewege (Brugge) 0494/93.51.47 bieke@leefjeleven.nu

EERSTE COMMUNIE TE LISSEWEGE EN ZEEBRUGGE

Afbeelding
  LISSEWEGE ZEEBRUGGE Afgelopen donderdag op 26 mei deden zowel in Lissewege als in Zeebrugge,  de kinderen hun eerste heilige communie.  We wensen de kinderen en hun ouders een dikke proficiat! (Foto's Parochies Brugge Kust)