Posts

Posts uit mei 26, 2022 tonen

VOORBEREIDENDE WERKEN VAN DE LEERLINGEN VAN DE LISBLOMME VOOR HUN INSTALLATIE VAN HET LICHTFEEST

Afbeelding
  Afgelopen dinsdag waren de leerlingen van juf Ann van de Lisblomme terug op het appel om verder te werken aan hun installatie voor het het Lichtfeest 2022. Sommigen werkten  verder aan het geraamte van hun project terwijl anderen bezig waren met het naaien van witte anti-worteldoek op het skelet. Ook jongens kunnen naaien(met naald en draad) Enkele sfeerbeelden:.............. KLIK HIER!

NIEUWS VAN RFC LISSEWEGE

Afbeelding
  Onze 2de ploeg in 4de provinciaal zoekt voor het komende voetbal seizoen naar een  nieuwe ploegafgevaardigde. Wie interesse heeft graag mij privé te contacteren of laat hier een bericht na. Wij danken u alvast om mee te helpen aan de mooie toekomst van FC Lissewege https://www.facebook.com/RfcLissewegeOnline

NIEUWS VAN FEMMA -LISSEWEGE AVONDGROEP

Afbeelding
 

FOTO VAN DE WEEK

Afbeelding
  Onze kerktoren in bloei........ Een mooie foto van Desoete Paul

HUIS TE KOOP TE LISSEWEGE LANGS DE ZEEBRUGGELAAN

Afbeelding
  Algemeen bezoekmoment op zaterdag 4 juni tussen 14u en 16u.  Graag inschrijven via info@bricx.be of 050 81 67 67. Deze verrassend ruime woning bevindt zich op een vlot bereikbare ligging tussen Brugge en de zee. Deze woning wordt verkocht onder het systeem van Start 2 Finish met een startprijs van 299.000 euro.  Elke bezoeker kan een bod uitbrengen boven deze startprijs tot dinsdag 7 juni 18u.  Vervolgens wordt het hoogste bod voorgelegd aan de verkoper die dit al dan niet kan aanvaarden. Meer info.................... KLIK HIER!