Posts

Posts uit februari 1, 2023 tonen

WATERONDERBREKING TE LISSEWEGE DOOR 'FARYS'

Afbeelding
  Omwille van werken is volgens 'Farys' verplicht om de watervoorziening op donderdag 9 februari tussen 8u en 16u tijdelijk te onderbreken in de Stationstraat van nummers 9 tot 27 (onpare kant) en in de Alfons Stynsstraat 1 tot 12(beide kanten).

HERSTELLINGSWERKEN AAN DE DORPSHEULE

Afbeelding
  Momenteel zijn de herstellingen bezig aan de 'Dorpsheule' die enkele maanden geleden ernstig beschadigd is geweest door een buitenlandse vrachtwagenchauffeur.

NIEUWJAARSFEEST BIJ OKRA LISSEWEGE-ZWANKENDAMME

Afbeelding
 Nieuwjaarsfeest bij OKRA Lissewege-Zwankendamme  Nieuwjaarsfeest bij OKRA Lissewege-Zwankendamme  Niettegenstaande enkele leden moesten afzeggen wegens ziekte waren ze donderdag 26 januari nog met zÿn 65 afgezakt naar het Jacob Reyvaertheem om er het nieuwjaarsfeest bij te wonen van OKRA Lissewege-Zwankendamme. De aanwezigen konden er genieten van een heerlijk feestmaal gevolgd door de voorstelling van het jaarprogramma 2023. Na het dessert en de geurende koffie volgde een diapresentatie van de activiteiten van de voorbije periode 2020-2022. Het was weerom een geslaagde en gezellige dag. Enkele sfeerbeelden door Daniel en Magda.…...... KLIK HIER!
Afbeelding
  Februari Valentijnmaand, daarom niets anders dan romantiek in Tine’s boekenruilkastje, Van romantische liefde tot erotiek. Kom gerust eens neuzen in de goed gevulde boekenkast. Scharphoutstraat 57 Lissewege.  Ps. Voor zij die het systeem nog niet kennen : je mag ruilen, lenen of meenemen. Alles kan alles mag, alleen geen oude lorren in de plaats zetten… ************************

TUSSENDOORTJE TE LISSEWEGE MET 'KAPITEIN NEMO'

Afbeelding
  Kapitein Nemo tussendoortje in Bibliotheek Lissewege voor 7 tot 10 jaar De bib organiseert originele voorleesmomenten om kinderen op alle mogelijke manieren warm te maken voor boeiende verhalen. Na het voorlezen gaan we creatief aan  de slag met het verhaal. Tussendoortjes zijn er voor verschillende leeftijden  en volledig gratis. Vooraf inschrijven is verplicht. Datum woensdag 5 april 2023 Duur 10u-11u Locatie Bibliotheek Lissewege gratis - Inschrijven via T 050 55 01 71 of lissewege.bibliotheek@brugge.be