Posts

Posts uit november 27, 2022 tonen

DE LISBLOMME PRESENTEERT EEN SFEERVOLLE KERSTMARKT EN KERSTCAFE'

Afbeelding
 De Lisblomme presenteert: sfeervolle kerstmarkt en kerstcafĂ©! Geniet van een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje t.v.v. ons vergroeningsproject op vrijdag 16 december vanaf 15:30 in De Lisblomme.

KSA-LISSEWEGE EN KRACHTBAL AVANTI-LISSEWEGE ORGANISEREN EEN KERSTMARKT

Afbeelding
 

DE VORMELINGEN EN DE BETEKENIS VAN DE ADVENTSPERIODE

Afbeelding
Vandaag, zondag 27 november, kwamen de vormelingen 2023 van Lissewege, Zeebrugge en Zwankendamme voor de eerste keer samen in het Jacob Reyvaertheem. Het thema was de adventperiode en de betekenis hiervan. Daarbij horen werden 2 werkwinkels georganiseerd waarbij samen een adventskrans voor de kerk werd gemaakt en voor iedere vormeling een adventskrans voor thuis. Ook werd het thema 'Samen tegen armoede' besproken waarbij speciale postkaarten daarover naar de regering zouden gestuurd worden. Rond 11u gingen de vormelingen en hun tochtgenoten naar de kerk om er de Eucharistieviering bij te wonen. Enkele sfeerbeelden......................... KLIK HIER!  

VIERING 70 JAAR 'OKRA LISSEWEGE-ZWANKENDAMME'

Afbeelding
  70 jaar OKRA Lissewege-Zwankendamme Donderdag 24 november vierde de plaatselijke OKRA-trefpunt hun 70-jarig bestaan. De viering werd ingezet met een eucharistieviering voor de leden en overleden leden  gevolgd door een receptie in het Reyvaertheem. Vervolgens werden de leden uitgenodigd aan tafel aan te schuiven voor een heerlijk feestmaal. In de namiddag zorgde Jean Pierre Lepoutre voor de muzikale noot. Een welkomstwoord van Eric Cornille Beste OKRA-leden, beste OKRA sympathisanten,  Van harte welkom op onze jubileumviering 70 jaar OKRA Lissewege-Zwankendamme..     ook van harte welkom aan de leden van het OKRA-bestuur streekpunt Brugge,  streekpuntvoorzitter Lionel Coppens en educatief medewerkster Ilona Degraeve, van harte  welkom aan de afgevaardigde van FEMMA Lissewege en van Samana Lissewege-Zwankendamme.                   Om het in huwelijkstermen te verwoorden:                                                         wij vieren vandaag met onze vereniging al ons platina jubil