Posts

Posts uit februari 7, 2022 tonen

NIEUWE OUTFIT VOOR RFC LISSEWEGE A

Afbeelding
  Afgelopen zondag mochten de spelers van RFC Lissewege A hun nieuwe outfit voorstellen aan het publiek. Daarbij danken zij hartelijk hun nieuwe weldoeners met onder andere: "Restaurant Ter Doest, julias Brugge, Rooftoprestaurant NJORD Zeebrugge en vijfwege!"

DE KIKKERKLAS VERWIJDERT TERUG ZWERFVUIL

Afbeelding
  3de Kleutertjes: "De Kikkerklas" van Ter Poorten Vandaag waren de kinderen van de 3de kleuterklas van juf Sabine weer terug in actie voor het verwijderen van zwerfvuil rond de school. In de buurt vertellen ze dan ook over  het opruimen, zodat meer kinderen het gaan doen en niets meer op de straat gooien.

OVERZETTEN VAN EEN JACUZZI IN DE STATIONSTRAAT

Afbeelding
  Overzetten van een jacuzzi Woensdag 9 februari tussen 9.00 u en 11.00 u wordt in de Stationsstraat ter hoogte van huisnummer 32 een jacuzzi over een woning getild. Er komt een kraan op de rijbaan te staan. Het verkeer kan tijdens deze karwei beurtelings via verkeerslichten passeren langs de parkeerstrook aan de overkant van de straat. Voetgangers en fietsers met de fiets aan de hand behouden toegang langs één kant van de straat.

WORKSHOPPEN BIJ FIORI - BLOEMENATELIER - ZWANKENDAMME

Afbeelding
  Fiori - BloemenAtelier - Zwankendamme Goed nieuws voor Workshoppers bij  Fiori - BloemenAtelier - Zwankendamme De kogel is door de kerk! Ziehier de nieuwe formule voor Workshops in het Atelier *Workshop in the box ook beschikbaar voor wie thuis wilt bloemschikken. De eerste 2 groepen Workshops gaan door op 2 en 3 maart Maandelijks: woe en do 18u30-20u Atelier: Lisseweegse Stwg 133 Zwankendamme  max 6 pers/groep (+ maatregelen)  Lesgeld/inschrijven: €10 (incl drankjes) = defenitief ingeschreven  Bloemen/materialen dienen de avond zelf betaald te worden (max 35€) Meer info of Inschrijven: 0475212511 of Fioribloemboutique@gmail.com Website: https: //fioribloemboutique.company.site/ Jennifer