Posts

Posts uit maart 19, 2022 tonen

HUIZEN TE KOOP TE LISSEWEGE

Afbeelding
  Huis te koop in Lissewege langs het Lisseweegs Vaartje: 398 000 Euro Exclusief te koop: een prachtige eigendom aan het Lisseweegs Vaartje, voorzien van een gezellige tuin met uitweg achteraan. Deze charmante woning uit 1865 werd stapsgewijs vernieuwd en beschikt o.a. over een geïsoleerd dak, vernieuwde ramen met dubbel glas, centrale verwarming op gas, rolluiken, … Tijdens deze vernieuwingen/uitbreiding is de charme en warme uitstraling steeds bewaard gebleven. Meer informatie................. KLIK HIER! BIJZONDER BREEDHUIS TE KOOP Willem van Saeftinghestraat Lissewege Lissewege, één van de mooiste dorpen van Vlaanderen, op een zucht van de zee en een boogscheut van Brugge.De huizen in het oude centrum zijn al eeuwen wit geschilderd. Het dorp wordt doorkruist door het Lisseweegs Vaartje, een idyllische prentkaart.Het toch wel heel bijzonder breedhuis dat we hier aanbieden kijkt uit op de 13e eeuwse Onze-Lieve-Vrouwbezoekingskerk (264 treden, zou onder toezicht van de Tempeliers gebou

NIEUWBOUW KOPPELWONINGEN TE KOOP TE LISSEWEGE

Afbeelding
  2 stijlvolle koppelwoningen in het pittoreske Lissewege Jakob Reyvaertstraat 6-8 Vanaf 350.000 Euro Nieuwbouw project. In het idyllische Lissewege, op een boogscheut van Brugge bouwt Potrell binnenkort 2 aantrekkelijke gezinswoningen. De woningen zijn gelegen in het centrum van het witte polderdorp. Deze behoort tot één van de 10 mooiste dorpen van Vlaanderen. De halfopen bebouwingen genieten van een stijlvolle uitstraling. Deze toplocatie in de Polders biedt een vlotte verbinding naar N31 en A11. Scholen, gezellige horecazaken en winkels bevinden zich vlakbij. Zowel Brugge als Knokke centrum zijn op slechts 20 minuten rijden.  Meer informatie................. KLIK HIER!

EUCHARISTIEVIERINGEN

Afbeelding
  - Zondag 20 maart om 11u voor: Pieter Reynaert - Woensdag 23 maart om 8u voor: Jacob Reyvaert en echtgenote - Donderdag 24 maart om 8u voor: Gaspard Van Den Bryarde en echtgenote - Vrijdag 25 maart om 8u voor: Loy Hungezene - Zondag27 maart om 11u voor: Jan Steylins en echtgenote

HUIS TE KOOP TE LISSEWEGE

Afbeelding
  TE KOOP CHARMANTE WONING IN HET WITTE DORP: 325.000 Euro Lisseweegs Vaartje 214, 8380 Lissewege Deze instapklare woning is gelegen langs het Lisseweegs Vaartje. De oude waterweg, werd in de 13de eeuw gegraven als verbinding met Brugge en is een streling voor het oog. Lissewege is zowel in de zomer als in de winter, genieten van het authentieke karakter en waar u zich kan gastronomisch verwennen in de talrijke eethuisjes en restaurants met naam en faam. MEER INFO..................... KLIK HIER!

DE SPOORWEGOVERGANG IS TERUG OPEN

Afbeelding
  Na 3 weken van arbeid en lawaai is de miserie voorbij, de spoorwegovergang is sedert deze morgen weer opengesteld. Volgens bronnen werd er sedert jaren voorlopige  onderhoudswerken uitgevoerd waardoor de spoorwegovergang meermaals gesloten was. Momenteel is het helemaal vernieuwd, betonnen dallen weg, houten balken verleden  tijd, de overweg is nu in strail rubberblokken en beton dwarsliggers.  Wij hopen allemaal dat deze uitgevoerde werken lang zullen meegaan.