Posts

Posts uit juli 24, 2023 tonen

LOCALE BEWONERS NIET TE SPREKEN OVER DE TOESTAND LANGS HET PAD TUSSEN DE ZEEBRUGGELAAN EN HET OPPERHOF

Afbeelding
  Langs het dwarspad tussen de Zeebruggelaan en het Opperhof waar onlangs brand uitgebroken was zijn de buurtbewoners niet te spreken over het gedrag van sommige dorpsgenoten. Ondanks was op aanvraag van een buurtbewoner een nieuw afvalbakje geplaatst op het einde van het pad. Nu ligt het pad nog steeds bezaaid met zwerfvuil en hondedrollen. Ook werd er onlangs een nachtlamp door een luchtgeweer stuk geschoten. De lamp was nuttig omdat die 's nachts aansprong als men er passeerde en licht gaf in dit donkere gedeelte. De politie heeft alvast proces verbaal opgemaakt.

NIEUWS VAN VOEDSELBOS 'DE WILDERNISSE'

Afbeelding
  Komende vrijdag 28 juli is iedereen welkom op de 3de 'In 't Wildeweg' voor een hapje, drankje en wat live muziek en vrije ingang!  Ingang via poort naast Polderbos 9 8380 Lissewege https://www.dewildernisse.be/

BLIKVANGER VAN DE WEEK

Afbeelding
  Reclame voor parking mobilhomes langs de Pol Dhondtstraat:   https://www.park4night.com/nl/place/221108

VRIENDENKRING 'LISSEWEGE LEEFT' WORDT 'GEZINSBOND LISSEWEGE'

Afbeelding
  Vriendenkring ' Lissewege Leeft ' We hebben goed nieuws en slecht nieuws te melden. Eerst het slechte nieuws:  Lissewege Leeft stopt!   En nu het goede nieuws: we stoppen omdat we gezinsbond Lissewege worden!  Onze activiteiten zoals de halloweentocht en paasgrabbel blijven bestaan,  ze worden nu enkel door de gezinsbond georganiseerd.  Leden zullen dus voordelen krijgen.  Om van alles op de hoogte te blijven: volg onze nieuwe pagina  gezinsbond Lissewege! Kapstokkenverkoop - Babykleding, kinderkleding tot maat 176, puzzels, fiets- en autozitjes,  speelgoed, kinderfietsjes, kinder- en jeugdboeken, eetgerief/flesjes, draagdoeken,  luiertassen, knuffels, buggy's en kinderwagens, eetstoelen, luiertafel, park, multimedia ... Contacteer ons via Facebookmessenger of mail gezinsbondlissewege@gmail.com  om het inschrijvingsformulier aan te vragen. Deze vul je digitaal in en stuur je terug naar ons.