Posts

Posts uit september 6, 2023 tonen

WEDSTRIJDEN DIT WEEKEND BIJ KRACHTBALCLUB AVANTI LISSEWEGE

Afbeelding
  Iedere week een overzicht van de te spelen wedstrijden bij Avanti Lissewege

DIENSTVERLENING VAN DE BRUGGELING UITZONDERLIJK GESLOTEN

Afbeelding
  Omwille van een opleidingsdag voor het personeel zijn het Huis van de Bruggeling,  de Bus van de Bruggeling en de deelgemeentehuizen uitzonderlijk gesloten op  vrijdag 15 september 2023. Ook het Contactcenter (050 44 8000) en de chat zijn op  die dag niet bereikbaar. Je kunt echter heel wat dienstverlening met de Stad online regelen,  via  deze website  en via de  StadsApp Brugge.

STAD BRUGGE ZOEKT MENSEN VOOR EEN UNIEK PROEFPROJECT

Afbeelding
  Let's charge together! Laten we samen laden! Voor een uniek proefproject is Stad Brugge op zoek naar 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻𝗮𝗮𝗿𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗹𝗲𝗸𝘁𝗿𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝘃𝗼𝗲𝗿𝘁𝘂𝗶𝗴𝗲𝗻,  zonder eigen oplaadmogelijkheid, die goedkoper willen laden. Daarnaast is de stad ook op zoek naar 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻𝗮𝗮𝗿𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝘄𝗼𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻, 𝗺𝗲𝘁 𝘇𝗼𝗻𝗻𝗲𝗽𝗮𝗻𝗲𝗹𝗲𝗻  é𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗲𝗶𝗴𝗲𝗻 𝗼𝗽𝗿𝗶𝘁, die graag een centje zouden willen bijverdienen aan de zon die ze produceren. Interesse? Meld je hier aan  https://www.brugge.be/solar-home-charge

BRIT UIT LISSEWEGE HEEFT HAAR EERSTE ZWARTE DAN BEHAALD

Afbeelding
  Onze Lisseweegse Britt Wisse haalde haar 1ste zwarte dan bij judoschool 'Sen No Sen' Voor Britt die de eerste dan, de zwarte band, wilde behalen in judo, was een grondige  beheersing van werptechnieken een essentieel onderdeel van het examen. De jonge judoka's, trainers en medewerkers feliciteerden haar op de training.

DE WERKEN AAN DE VERNIEUWDE KERKTOREN VAN LISSEWEGE ZIJN BEËINDIGD

Afbeelding
  Alles opruimen, nu ziet het er terug uit als voordien aan de ingang van de kerk. Dit betekent ook dat de torenuurwerkkamer vanaf vandaag 5 september toegankelijk is voor het publiek; Ter informatie : tot en met 5 september hebben al 4.400 mensen de vernieuwde toren bezocht  (gemiddeld 70 bezoekers per dag!) Foto's met dank aan Franky Trappeniers!