Posts

Posts uit december 13, 2023 tonen

S-PLUS LISSEWEGE ORGANISEERDE HUN JAARLIJKS KERSTFEEST

Afbeelding
  S-Plus Lissewege organiseerde afgelopen dinsdag(12/12) hun jaarlijks Kerstfeest in buurtcentrum 'Levensvreugde'. Bij aankomst konden de genodigden genieten van een welkomstdrink in afwachting van een heerlijke maaltijd. Na de soep, het voorgerecht en het hoofdgerecht mochten de aanwezigen genieten van een hemelse stem door zangeres ' Helena Gaudi ' komende uit de gemeente Zuienkerke. In de pauze van dit zangtalent was het tijd voor de koffie met gebakjes. Daarna ging de 2 de periode door met meezingers van  Helena waar tevens op gedanst kon worden. Na dit spetterend Kerstfeest ging iedereen dik tevreden naar huis. Enkele sfeerbeelden................... KLIK HIER!

ALLEZ ROULER..........................!!!

Afbeelding
  Foto Mo Labidi Allez roulez...........nu in Zwankendamme hebben ze ook prijs!

LISSEWEEGS ORGELPUNT IN HET KADER VAN KERST- EN NIEUWJAARSDAGEN

Afbeelding
  op zondag 24 en 31 december 2023 van 10u30 tot 11u30  We willen er voor zorgen dat iedereen nog af en toe kan luisteren naar  het prachtige historisch orgel  (van 1651 – 1652) in onze  OLV  bezoekingkerk Lissewege  nu er geen zondagsmissen meer zijn. In het kader van de kerst- en nieuwjaarsdagen zal het orgel, zoals al aangekondigd, niet alleen bespeeld worden op  zondag 31 december a.s., maar ook op zondag 24 december a.s. (van 10.30 u. tot 11.30 u). Je zal van de kerstsfeer genieten met aangepaste orgelwerken, afgewisseld met enkele mooie teksten voor deze bijzonder tijd van het jaar. Ook willen we u melden dat vanaf 2024 het bespelen van het Lisseweegs orgel standaard zal doorgaan op de LAATSTE ZONDAG van de maand van 10.30 u. tot 11.30 u.. Noteer alvast zondag 28 januari, 25 februari, 31 maart, 28 april, 26 mei en 30 juni 2024. Uiteraard is iedereen vanharte welkom om te komen luisteren!

BLIKVANGER VAN DE WEEK

Afbeelding
  Foto Hans Eetezonne Stoom reinigen van de betonnen paaltjes langs het Lisseweegs Vaartje  In opdracht van de Stad Brugge -  Www.multi-clean.be En nu nog een schilder ook uit Lissewege om ze te laten schilderen?