Posts

Posts uit juni 30, 2021 tonen

NOG MEER ZELFGEMAAKTE WERKJES IN DE POL DHONDTSTRAAT

Afbeelding
  Deze morgen kregen we in de Pol Dhondtstraat een leuke verassing, de leerlingen van Juf Sarah en Meester Michiel van Ter Poorten hadden een grote doos zelfgemaakte werkjes mee om deze ook op te hangen in de bomen van de Pol Dhondtstraat. Het wordt een zeer kleurrijke straat vol van zelfgemaakte werken van jong en oud.

VERKEERSBORD NEEMT PLAATS IN VAN PARKEERPLAATS LANGS DE LISSEWEEGSE STEENWEG

Afbeelding
  Nieuwe Schepen 'Jasper Pillen' kreeg van een bewoner de opmerking dat dit bord  langs de Lisseweegse Steenweg te Zwankendamme op de rijbaan  werd geplaatst waardoor deze een parkeerplaats voor de bewoners inneemt. Hij heeft dit aangekaart bij de Burgemeester om dit bord  te verplaatsen zodat dit geen plaats in beslag neemt van de rijbaan.

BEWONERSVERGADERING OVER DE TOEKOMST VAN DE SCHARPHOUTSITE

Afbeelding
 Kom op 1 juli naar de bewonersvergadering over de Scharphoutsite Inwoners van Lissewege en Zwankendamme zijn op 1 juli om 19u van harte welkom op de bewonersvergadering over de toekomst van de Scharphoutsite in de Scharphoutstraat te Lissewege. Stad Brugge heeft het plan om er een nieuwe ontmoetingsplek te bouwen. Op donderdag 1 juli informeren we jullie samen met het architectuurbureau 'Dertien12' graag naar de laatste stand van zaken. De vergadering start om 19 u op de site zelf, reserveren is niet nodig. De aanwezigen trakteren we nadien graag nog op een drankje.