Posts

Posts uit april 22, 2023 tonen

SCHOOLFEEST IN DE LISBLOMME

Afbeelding
  Binnenkort kunnen ze in de Lisblomme eindelijk nog eens genieten van een echt schoolfeest.  Heb je ook al zin om het danstalent en showgehalte van de leerlingen te ontdekken?  Op 13 mei zetten ze hun deuren wagenwijd open en presenteren ze jullie graag het  Eurovisie’blom’festival! Het wordt een grandioos feest op en naast het podium. Tot dan!   De Lisblomme  13:30 u. opening van onze gezellige bar Optreden om 14:30 u.  Spelletjes  Frietjes & snacks

VLAAMS COMPOSTELLAGENOOTSCHAP BEZOCHT DE KERK VAN LISSEWEGE

Afbeelding
  Locale gids 'Rudy Meyns' mocht deze morgen het Vlaams Compostellagenootschap afdeling Brugge-kust verwelkomen voor een rondleiding in onze kerk. Ondanks het mindere weer werd het voor de bezoekers toch een boeiend uurtje vol wetenswaardigheden. Nadien iedereen goedgezind naar café Sint Amand voor de picnic. Rudy:"Weer een grote groep mensen enthousiast en blij gemaakt".

HEUGLIJK NIEUWS MET EEN VIERGESLACHT TE LISSEWEGE

Afbeelding
  Onlangs kon Melissa Scheemaker het heugelijke nieuws melden van de geboorte  van de schattige baby Eloise Dubuisson. Met deze geboorte heeft men er in  Lissewege er een viergeslacht bij.  Dit viergeslacht wordt gevormd door de trotse overgrootmoeder:  Angele Rogier, dochter: Sabine Cardon, kleindochter: Melissa Scheemaker en  achterkleindochter: Eloise Dubuisson. Vanharte proficiat van ons allemaal.