Posts

Posts uit oktober 15, 2021 tonen

GEVONDEN VOORWERPEN

Afbeelding
  Dit zakje op de foto werd gevonden aan de verkeerslichten van de Zeebruggelaan-Stationstraat. Dit kan terug opgehaald worden in het secretariaat van de lisblomme.

ZONDAG 17 OKTOBER GAAT DE ATHORA GREAT BRUGES MARATHON DOOR

Afbeelding
  Op zondag 17 oktober vindt de Athora Great Bruges Marathon & Half Marathon 2021 plaats. De marathon start om 10 uur op de Dijver en komt via Lissewege, Zeebrugge, Dudzele en Koolkerke terug naar de binnenstad met aankomst op de Markt. ➡️De Dijver en Gruuthusestraat worden afgesloten tussen 6 en 12 uur. De Zuidzandstraat – Steenstraat – Markt – Wollestraat worden verkeersvrij gemaakt vanaf 8 uur en de Oude Burg vanaf 8.30 uur tot na de aankomst van de laatste loper. ➡️In bepaalde straten zal er een tijdelijk parkeerverbod gelden. Een overzicht van de straten vind je op  https://bit.ly/3lGIa64 ➡️Tijdens de doortocht van de lopers (niet van de wandelaars) zullen bepaalde straten in de binnenstad tijdelijk verkeersvrij zijn. Het parcours wordt opschalend verkeersvrij gemaakt vanaf 30 minuten voor doortocht en wordt genormaliseerd in functie van de doortocht van de laatste loper. Indien de wedstrijd dit toelaat, zal dwarsend verkeer mogelijk zijn. ➡️Er rijden geen bussen in de binnens

NA DE CORONA...............S-PLUS LISSEWEGE KWAM TERUG SAMEN

Afbeelding
  Afgelopen dinsdag organiseerde S-Plus Lissewege in dienstencentrum Levensvreugde een voorstelling van verschillende produkten van het nog voor ons onbekend merk "MASTA" om het huishouden te reinigen en te onderhouden.