Posts

Posts uit september 17, 2021 tonen

VAKBONDSACTIE BIJ 'DE LIJN'

Afbeelding
 Op stap op 24 september met de bus of de tram? Hou rekening met mogelijke hinder Op 24 september rijdt je bus of tram mogelijk niet.  Dat is het gevolg van een vakbondsactie. We laten je niet graag in de kou staan en werken daarom een alternatieve dienstverlening uit. Deze zal beschikbaar zijn op 22 september.

STRAPDAG IN DE SCHOLEN

Afbeelding
 Op vrijdag 17 september 2021 viert de Strapdag haar 15de verjaardag. Traditioneel komen op deze dag alle leerlingen te voet of met de fiets naar school. Om deze editie nog feestelijker te maken, staat de campagne in het teken van het WK Wielrennen. De activiteiten krijgen een tof WK-jasje en voor elke verjaardagskaars staat een WK opdracht. Voor deze editie slaat het Octopusteam de handen in elkaar met  Sport Vlaanderen  en  Moev

HUIS TE KOOP TE LISSEWEGE

Afbeelding
 WIJ VERKOPEN ONS HUIS (in het prachtige Lissewege).  Authentiek, volledig gerenoveerd (2015), instapklaar huis met grote tuin in hartje Lissewege. Energiezuinig en vloerverwarming. Beneden: ruime inkomhall met ingemaakte kasten, gastentoilet, garage, open keuken (alle toestellen, inductie), ruime, lichtrijke leefruimte (63m2), grote berging. Zonnig terras (50m2) en mooi aangelegde, privatieve tuin. Boven: 3 slaapkamers (ingemaakte kasten), bureau, lichtrijke badkamer met dubbele lavabo, douche en bad. Zolder. Uniek zicht. Hoogrendementsketel Viessmann. Hoogrendementsbeglazing.  439 000 euro.  Contact: 0494 44 54 78. Geen immo's aub. Voor details en foto's die wel in de juiste volgorde staan........... .KLIK HIER!