Posts

Posts uit juni 30, 2023 tonen

ALLEZ ROULER..........................!!!

Afbeelding
  Afgelopen donderdagmorgen was het weer eens prijs, een Poolse vrachtwagenchauffeur werd ter hoogte van de school Ter Poorten er op gewezen dat hij daar niet mocht rijden. Dus, hij moest terug achteruit om ergens te kunnen omkeren. Het was een ware fiasco, de chauffeur kon gewoonweg niet achteruit rijden en kwam algauw in botsing met een camionet van de groendienst die enige schade opliep. Ondertussen waren 2 motards van de politie aangekomen om de nodige vaststellingen te doen. Ze waren onder de indruk dat de chauffeur geen meter kon achteruit rijden. Een politie agent is dan maar zelf achter het stuur van de vrachtwagen gekropen en  reed probleemloos achteruit tot aan de verkeerslichten van de Zeebruggelaan en hem daar parkeerde. De agenten zouden nog een deftig gesprekje hebben met de chauffeur. Vraag wat velen stellen:"Hoe komen dergelijke buitenlandse chauffeurs aan een rijbewijs?"

LEERLINGEN VAN TER POORTEN BRENGEN KUNSTWERKJES NAAR DE BOMENRIJ VAN DE POL DHONDTSTRAAT

Afbeelding
  Op de voorlaatste schooldag brachten leerlingen van Ter Poorten nog eigen gemaakte kunstwerkjes naar de Pol Dhondtstraat die in dank aangenomen werd door het team aldaar van de buurtbewoners, die een plaatsje zullen geven aan 2 overgebleven bomen. Ook werden de handwerkjes van buurtbewoners bekeken en goedgekeurd.

LEERLINGEN VAN TER POORTEN GEVEN EEN KLEURTJE AAN VOETPADEN TE LISSEWEGE

Afbeelding
  Op vraag van het feestcomité van Lissewege versierden de leerlingen van Ter Poorten het voetpad van de Willem Van Saeftingestraat. Op zaterdag 1 juli staan er ook kraampjes voor de rommelmarkt aan de kant van Dokter Iris, de overkant is daarvoor te smal en vond ons feestcomité dat dit een goed idee was om het voetpad te versieren met stoepkrijt. Enkele sfeerbeelden:..................... KLIK HIER!