Posts

Posts uit juni 18, 2023 tonen

TEAM TLISSEWEGENARTJE NODIGT MEDEWERK(ST)ERS UIT VAN DE AANKLEDING DER BOMEN IN DE POL DHONDTSTRAAT

Afbeelding
  Na een zware dag afgelopen zaterdag was het onderling afgesproken om de bomenrij langs de Pol Dhondtstraat aan te kleden met de vele handwerken van buurtbewoners, Femma Lissewege en vrienden. Dit jaar was weer een vrije keuze waarbij iedereen z'n eigen ding kon doen. In de late namiddag was iedereen dan uitgenodigd voor een drankje(s) en een hapje(s). Eregasten bij deze leuke bedoening waren Gratien en AngĂ©le alsook schepen Mathijs Goderis. Bij deze is iedereen uitgenodigd om de werken van deze sympathieke mensen te bewonderen. Later krijg je nog foto's te zien van iedere boom die aangekleed is! Enkele sfeerbeelden van de drink:................. KLIK HIER!

ROMMEL- EN BROCANTEMARKT IN HET WITTE DORP

Afbeelding
  Op zaterdag 1 juli vindt er een brocante- en rommelmarkt plaats in de straten  van het centrum van Lissewege. Wie weet heb jij een prachtige antieken vaas, babyspullen of een oude platencollectie die je wil verkopen in een mooi en  gezellig kader?  Dan is het nu je kans: schrijf je in op  www.feestcomitelissewege.be/rommelmarkt  en hou zo je eigen stand in het Witte Dorp!

OVERZICHT VAN DE EERSTE TWEE DAGEN VAN HET LISSEWEEGS KERMISWEEKEND

Afbeelding
  We kunnen beginnen aftellen......nog 2 weken te gaan!  Hoog tijd voor een handig overzichtje van alle activiteiten op  vrijdag  en  zaterdag !  Je kan je nog steeds inschrijven voor de brocante- & rommelmarkt  (www.feestcomitelissewege.be/rommelmarkt)  en voor ons ontbijt  (www.feestcomitelissewege.be/ontbijt).

VERNISSAGE VAN DE NEGENTWINTIGSTE BEELDENROUTE TE LISSEWEGE

Afbeelding
  Afgelopen vrijdag(16/6) ging de vernissage door van de 29ste Beeldenroute in de grote schuur van Ter Doest te Lissewege. We werden vriendelijk uitgenodigd door Gratien en AngĂ©le om de start van deze openluchttentoonstelling van een goeie tweehonderd beelden van zo'n honderd kunstenaars bij te wonen. Gastsprekers waren Rik Provoost, voorzitter van de Handelsgebuurtekring Lissewege en historicus-raadslid Pol Van Den Driessche. De officiĂ©le opening lag in handen van onze Burgemeester van Brugge 'Dirk De Fauw'. Vele felicitaties gingen naar Gratien en AngĂ©le Dendooven-Quintens en mochten zij als Ă©Ă©rsten het glas heffen op deze 29ste 'Beelden in het witte dorp'. Enkele sfeerbeelden:.............. KLIK HIER! Bekijk ook de online catalogus van de Beeldenroute:.......... KLIK HIER!

KLEUTERS VAN TER POORTEN BEZOCHTEN HET STADHUIS VAN BRUGGE

Afbeelding
  Op vrijdag 16 juni kwam de Uiltjesklas van Juffie Linda op bezoek naar het Stadhuis van Brugge.  Ze kregen er een kleine rondleiding van Lisseweegs schepen Mathijs Goderis.  Ook zijn zoontje Siebe was aanwezig en natuurlijk zo fier als een gieter.  Daarna volgde nog een rondvaart met de bootjes en gingen ze picknicken en spelen in het Astridpark.