Posts

Posts uit mei 12, 2021 tonen

HET GEZICHT VAN DE WEEK 'AMBER CALUS'

Afbeelding
 Amber studeert momenteel een 7de jaar patisserie aan @tergroenepoorte_brugge.  Amber heeft reeds haar hotel opleiding en een 7de jaar Butler en eventplanner achter de rug.  Amber zal 6 weken stage lopen bij unicornflavors . 

ALLEZ.................ROULEZ

Afbeelding
 Hupla we staan ook geparkeerd, zegt de Litouwse Trucker  langs de Zeebruggelaan N31 richting zeebrugge te Lissewege.  Fietspad is blijkbaar ook parkeerstrook voor hen! 

MEER ZONNEPANELEN MOGELIJK IN LISSEWEGE

Afbeelding
  Vanaf nu kunnen zonnepanelen in Lissewege op veel meer plekken. Ze kunnen overal behalve als ze zichtbaar zijn vanaf de in rood aangeduide straten (zie plannetje ) Als je de zonnepanelen niet ziet vanaf die rode straten dan kunnen er zonnepanelen worden geplaatst. We vragen wel om de panelen mooi te ordenen, in een regelmatig patroon te plaatsen en eenkleurige (kwaliteitsvolle/ meestal zwarte) panelen te voorzien. Brugge is één van de eerste steden in Vlaanderen die zo˙n kwaliteitseis oplegt. Bekijk ook het Facebookfilmpje: https://www.facebook.com/franky.demon.7/videos/10221727345684628 Schepen Franky Demon