Posts

Posts uit oktober 19, 2023 tonen

DE SINT KOMT OOK NAAR DE KANTINE VAN RFC LISSEWEGE

Afbeelding
  Hij komt, hij komt... Op zaterdag 2 december komt de Sint naar de kantine van RFC Lissewege.  Alle spelertjes zijn welkom met hun ouders, broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes,... Graag vragen we een kleine bijdrage van 10 euro per kind. Gelieve door te geven met hoeveel kinderen en volwassenen (gratis) jullie aanwezig zullen zijn. Aanvang 12u30-13u. Er zullen hamburgers te verkrijgen zijn. 13u30-14u bezoek sint met  snoepgoed voor alle kinderen. Voor de spelertjes is er nog een extra pakje. Na bezoek Sint: pannenkoeken en chocomelk voor alle ingeschreven kids. Graag inschrijven voor woensdag 22 november bij Stefanie of Dieter. Inschrijving pas ok na betaling.

NIEUWS VAN DE GEZINSBOND - LISSEWEGE

Afbeelding
  Zijn jullie klaar om mee te griezelen met ons op Zaterdag 28 oktober in ons mooie polderdorpje Lissewege? Hierboven vind je de wandelroute terug van de halloweentocht, we starten aan de gemeenteschool 'Ter Poorten' en eindigen aan Buurtcentrum 'Levensvreugde'. Zoals ieder jaar hebben wij een verrassing voor het best (of meest griezelig) versierde huis/tuin op de route! Info en inschrijven................................. KLIK HIER!

NIEUWS VAN KSA LISSEWEGE

Afbeelding
  Nog één keer slapen en we vieren één van de leukste feestdagen van het jaar... DAG VAN DE JEUGDBEWEGING!!!! Morgen, vrijdag 20 oktober kunnen jullie een hele dag tonen wat voor een trotste KSA'er je bent door in je uniform naar school, hobby's of zelfs werk te gaan. Foto's zijn altijd welkom! Deze kan je sturen in de WhatsAppgroepen of in de reacties onder deze post. Misschien krijgen de KSA'ers dan wel een klein cadeautje van ons deze zaterdag na bosactiviteit... Veel plezier morgen en tot zaterdag! De hele leidingsgroep

WONING TE KOOP TE LISSEWEGE

Afbeelding
  RUSTIG gelegen, doch te renoveren halfopen bebouwing met mogelijkheid tot  het uitbouwen van de woning, voorzien van 3 à 4 slaapkamers, ruime parkeergelegenheid  en ZUIDWEST gerichte tuin op 420m². Meer informatie:......................... KLIK HIER!