donderdag 23 mei 2024

HET WINKELTJE VAN KARINE

 


Uit te kiezen, alles aan 1 Euro stuk!
Aan het boekenruilkastje langs de Pol Dhondtstraat

BLIKVANGER VAN DE WEEK

 


De vraag is: "De zitbank is gekrompen of het gras is ferm gegroeid".
Foto genomen langs de Oude Pastoriestraat te Lissewege

ALLEZ....................ROULER

 Het was deze morgen héél vroeg prijs, Weer een die de verkeersregels niet kent!
Komende van de Stationstraat, langs het Lisseweegs Vaartje richting Zwankendamme.
Foto's Frank C.




KENNISMAKING MET DE POP-UP ZOMERBAR 'BAR D'ETÉ - THE LAKE' OP HET DOMEIN TER DOEST

 


Mogen wij jullie voorstellen, een heuse trilogie in ons Lissewege! 

Fin D'été, het festival dat vorige zomer een schitterende eerste editie kende, breiden ze nu uit met een pop-up zomerbar. Let op, het wordt nog straffer: de pop-up bar kent niet één, maar twee locaties in het prachtige Lissewege! 

In primeur, vandaag kreeg ik een rondleiding van de pop-up zomerbar 'Bar D'eté - The Lake' op het Domein Ter Doest die deze zomer een zeer aangenaam zitten zal zijn met een drankje tussen de kunstwerken en het water. Ik moet zeggen dat dit experiment zeer geslaagd is door de mensen van Ter Doest. Chapeau voor hen, ik was enthousiast en zal zeker deze zomer langskomen. 

Nog dit: "Fin D'été, het festival dat vorige zomer een schitterende eerste editie kende, heeft men nu uitgebreid met een pop-up zomerbar. Let op, het wordt nog straffer: de pop-up bar kent niet één, maar twee locaties in het prachtige Lissewege! De 2de pop-up bar 'Bar D'été: The Village' gelegen op het marktplein, Onder de toren 13, 8380 LISSEWEGE

Zet zondag 25 augustus '24 alvast in uw agenda, want dat wordt de leukste dag van de hele zomer! 🌞Een gemoedelijke dag vol amusement en muziek, familiale sfeer en lekker eten, want dat is wat ons als familie én als ondernemer kenmerkt. Wees allen welkom op Fin D'été! Tickets binnenkort verkrijgbaar !






FOTO VAN DE WEEK

 


Lisseweegse lenteperikelen door de lens van Frank