Posts

Posts uit februari 23, 2022 tonen

BRUGGE CLASSIC VOOR DE SPORTIEVE FIETSER EN NU OOK VOOR DE JEUGD

Afbeelding
  Brugge Classic is hét event voor sportieve fietsers dat toegankelijk is voor iedereen en vindt dit jaar plaats op zaterdag 19 maart 2022 om 8.30 u in het Sint-Lodewijkscollege, Magdalenastraat 30, Brugge. Kies je plaatsje in één van de drie pelotons van 65, 75 of 100 km met snelheden van 26 km/u (groep 3), 30 km/u (groep 2) of 34 km/u (groep 1).  Voor fietsliefhebbers een unieke kans om een attractief parcours in en rond Brugge af te werken op verkeersvrije wegen én onder begeleiding van politie en ervaren seingevers. Elk peloton wordt bovendien begeleid door een ploegwagen, een ambulance en een mobiele bezemwagen. Meer lezen....... KLIK HIER!

NIEUWS VAN ONZE BIBLIOTHEEK

Afbeelding
  Nog 5 plaatsjes over op ons tussendoortje in bib Lissewege  2 maart, 10u30, 3 tm 6 jaar Met Isabelle Broeckaert en Leselot geernaert Liefst op voorhand inschrijven Meer info.................. KLIK HIER!

FOTO VAN DE WEEK

Afbeelding
  'Zonsondergang' door Dirk D'haese

VOOR DE ZOVEELSTE KEER WERKEN AAN DE SPOORWEGOVERGANG DOOR INFRABEL

Afbeelding
 INFRABEL: "We voeren vernieuwingswerken uit aan de overweg van de Stationsstraat in Lissewege. Deze werken zijn nodig om de veiligheid en continuïteit van het treinverkeer te blijven garanderen. Wanneer werken we? De werken vinden zowel overdag als ‘s nachts plaats van zondag 6 maart (6u) tot zaterdag 19 maart (6u) Wat is de impact van deze werken? Omwille van het gebruik van machines kunnen deze werken geluidshinder met zich meebrengen. De overweg zal tijdens de werken afgesloten zijn voor het wegverkeer van zondagochtend 6 maart (6u) tot zaterdagochtend 19 maart (6u). In samenspraak met de gemeente wordt er een omleiding voorzien. Voetgangers kunnen wel gebruik blijven maken van de overweg. We danken je voor je begrip en geduld. Onze teams stellen alles in het werk om de hinder tot een minimum te beperken. Het is jammer genoeg altijd mogelijk dat we de werkplanning moeten herzien, bijvoorbeeld als gevolg van slecht weer. Daarom is de timing die we meegeven steeds indicatief en