Posts

Posts uit november 30, 2022 tonen

SINTERKLAASFEEST IN TER POORTEN

Afbeelding
  De Sint en piet bezochten vandaag 'Ter Poorten' maar dit ging in het begin niet vanzelfs. Deze morgen gingen de leerlingen, kleutertjes en leerkrachten samen met verschillende ouders, grootouders en familie richting marktplein waar de Sint en z'n knecht daar zou aankomen Het enige wat daar stond was een bord van de Sint dat hij de trein zou nemen naar Lissewege. Ok.....goed, terug op weg richting spoorwegstation maar owee......weer pech, er was een  treinstaking aan de gang, en nu.....? Tot ieders jolijt kwam iets later een taxi aangestormd die Sinterklaas en Piet had meegebracht. Na de kennismaking met alle kinderen en de grotere mensen ging het richting school waar de leerlingen en kleutertjes een leuke voorstelling ten beste gaven. Iedere klas mocht een geschenk in ontvangst nemen om samen te spelen. Na het Sinterklaasfeest mochten de ouderen een kop lekkere tomatensoep nuttigen die klaargemaakt was van enkele ouders en grootouders. Ondanks een beetje tegenslag in het

APPARTEMENT TE KOOP TE LISSEWEGE

Afbeelding
  Gruttostraat 12/001 te Lissewege - vraagprijs: 363.000 Euro Voor meer informatie................... KLIK HIER!

KERSTMARKTJE BIJ BYSTEPHIE EN HANDICRAFT VALERIE

Afbeelding
 

FOTO VAN DE WEEK

Afbeelding
  'Den ouden toren' in de mist door Patricia Vanderhispaillie

KERSTMARKT IN WIETSE'S ATELIER

Afbeelding
 

BLIKVANGER VAN DE WEEK

Afbeelding
  'Val hier!', een losse 'Rossonblok langs de Jacob Reyvaertstraat. De volledige straat zou eens deftig onder handen moeten genomen worden,  desnoods volledig openbreken en opnieuw heraanleggen.

NIEUWE WACHTHUISJES AAN ONS STATION

Afbeelding
  De NMBS heeft nieuwe wachthuisjes geplaatst aan het station van Lissewege, de oude werden afgebroken en afgevoerd. Spijtig dat ze tijdens deze vervanging de ticketautomaat niet in een van deze huisjes geplaatst hebben zodat de reizigers hun ticket konden aankopen in de droogte, uit de wind en het soms verblindend zonlicht.