Posts

Posts uit april 9, 2023 tonen

VORMELINGEN 2023 MAAKTEN HUN 'PALMPASENSTOK'

Afbeelding
  De vormelingen brachten vorige week hun 'Palmpasenstok' mee naar de kerk voor de viering  van Palmzondag. Deze 'Palmzondag' is de eerste dag van de Goede Week.  Zeven dagen lang herdenken christenen dan de laatste week uit het leven van  Jezus en bereiden ze zich voor op Pasen. Ik kan tot mijn spijt jullie geen foto's meer tonen in de toekomst  van de communicaten in opdracht van de komende pastoor Carmino Bohez.  Als reden hanteerd hij de wet op de privacy. Spijtig maar bij alle vorige  jaren was er geen probleem.

GEEN AFVALOPHALING OP PAASMAANDAG 10 APRIL

Afbeelding
  Op paasmaandag 10 april is er GEEN afvalophaling. We voorzien een inhaalophaling voor Lissewege op volgende data: - Op woensdag 12 april: PMD & papier - Op donderdag 13 april: Restafval & GFT (gewone ophaling)

NIEUWS VAN HET BOEKENRUILKASTJE VAN MARTINE DERYCKE

Afbeelding
  Deze maand, op 3 april zou Pieter Aspe 70 jaar geworden zijn. Het boekenkastje brengt naar aanleiding van zijn twee jaar overlijden,  op 1 mei,  een hommage aan deze geliefde auteur.  Heb je een bepaald boek niet (gelezen)? Ben je nieuwsgierig naar zijn oeuvre?  Kom dan gerust eens neuzen in mijn boekenruilkast. Scharphoutstraat 57 Lissewege Martine Derycke