Posts

Posts uit september 24, 2022 tonen

EERSTE KAARTING MANILLEN IN DE CENTRUMZAAL TE ZWANKENDAMME

Afbeelding
  Afgelopen vrijdag ging de eerste manillen kaarting van 2022 - 2023 door in de Centrumzaal te Zwankendamme. Het was alvast een behoorlijke opkomst voor deze eerste keer! Enkele sfeerbeelden................. KLIK HIER!

EUCHARISTIEVIERINGEN LISSEWEGE

Afbeelding
  - Zondag 25 september om 11u voor de parochianen - Zaterdag 1 october om 13u: Doopviering van Louise Boydens,  dochtertje van Mathias Boydens en Hanne Huysmans - Zondag 9 october om 11u: Dankviering voor pastoor Maarten Verroens Na de viering is er een glaasje voorzien. Pastoor Maarten was 25 jaar onze herder in onze parochie

AFTERWORK DRINK T.V.V. VERGROENINGSPROJECT DE LISBLOMME

Afbeelding
  Vergroeningsproject in de Lisblomme Tijdens de vakantie hebben jullie wellicht wel gemerkt dat er heel wat bedrijvigheid was op de speelplaats van de Lisblomme. De werkgroep vergroening, die bestaat uit ouders en leerkrachten had niet stil gezeten. Ze hadden gewerkt aan de eerste fase van hun project: de ontharding van de speelplaats. Op de openklasdag konden jullie het resultaat al bewonderen. De kinderen kunnen nu alvast genieten van een nieuw stuk speelplaats vooraan met een zandbak en heel wat natuurlijk materiaal om mee te experimenteren. Dit is natuurlijk nog maar het begin. In het najaar starten ze met aanplanten. Omdat successen gevierd mogen worden en om ons geldkistje voor vergroening wat bij te spijzen, organiseerden ze op vrijdag 23 september 'EEN AFTERWORKDRINK' ten voordele van hun vergroeningsproject. Enkele sfeerbeelden:.................. .KLIK HIER!