zaterdag 31 augustus 2024

'BESCHETEN' VOETPAD LANGS DE STATIONSTRAAT

 


Enkele duiven hebben een slaapplaats boven een huis langs de Stationstraat. Zo te zien aan het voetpad onder hen moeten ze daar al een tijdje verblijven. Dus oppassen geblazen dat je niet uitglijd op de vele uitwerpselen en ook als je er voorbij gaat dat je de kans krijgt dat ze op je kop schijten!

GEZELLIG BUURTFEESTJE ACHTER DE KERK

 

Het was weer tijd voor een buurtfeestje van de buurbewoners van de éérste helft van de Jacob Reyvaertstraat en de Oude Pastoriestraat. Het feestje ging zoals gewoonlijk door in de hooischuur van Bed & Breakfast 'De Lisdodde' bij Lore. Iedereen bracht zijn eten, bord, bestek, glas, drank en goed humeur mee om er een gezellige avond van te maken. Dany Maenhout verzorgde professioneel het vlees op de barbeque. Enkele sfeerbeelden: https://photos.app.goo.gl/uJZ1PiB7BCnhtjcr9

LAATSTE KIJKDAGEN VOOR DE HANDGEMAAKTE VLAGGEN VAN WERELDLANDEN IN DE POL DHONDTSTRAAT

 

Nog tot en met 15 september kun je nog een kijkje nemen naar de handgemaakte wereldvlaggen die tussen de bomen hangen van de Pol Dhondtstraat. Kunstwerkjes die heel veel tijd in beslag genomen hebben voor het maken er van. De medewerkers(sters) en buurtbewoners danken ook de mensen van de Groendienst voor het onderhoud van het grasplein en de hagen.

SLEUTEL GEVONDEN

 

Sleutel gevonden op de parking van de Pol Dhondtstraat te Lissewege
Ophalen via 't Lissewegenartje

KLEIN KATJE GEVONDEN IN tVAARTJE

 

Klein katje gevonden in tVaartje.  
Op te halen bij Anais tel 0491 48 68 03

START VAN HET NIEUWE KSA JAAR

 

Beste KSA’ers, ouders, oma’s en opa’s, overburen, etc. 

Zeg het maar tegen heel de buurt, want zaterdag 7 september start ons nieuwe KSA jaar!!!

4 piraten strijden vandaag om de titel van ´De beste piraat’, maar opeens loopt alles fout waardoor ze elkaar niet meer kunnen zien. Benieuwd hoe we ze kunnen helpen? En wie er uiteindelijk dan de beste piraat zal zijn?? Kom dan zeker tegen 14h naar ons lokaal, Stationsstraat 9C Lissewege.
De activiteit stopt om 17h maar geen paniek want wat is een startdag zonder startbar om iedereen te leren kennen en verwelkomen? Deze bar blijft dan ook open tot 19h. 

Verdere info op onze facebook pagina :)

Tot dan!!!
Dikke piepers
De leiding 2024-2025!