Posts

Posts uit maart 31, 2023 tonen

WERKZAAMHEDEN EUROPASTRAAT VOOR MAANDAG 3 APRIL ZIJN UITGESTELD

Afbeelding
  Europastraat 22: vervangen van ramen met kraan uitgesteld De werkzaamheden worden uitgesteld en vinden plaats op vrijdag 7 april.  Het weer en technische problemen kunnen de planning wijzigen.

OVERLIJDENSBERICHT

Afbeelding
 

VITRINE/EXPOSITIE OdT9 TE LISSEWEGE

Afbeelding
  Steven Verstuyft =============== 26 maart t/m 30 april 2023 Onder de Toren 9 Lissewege

BORDEN UITGEZONDERD PLAATSELIJK VERKEER TE LISSEWEGE WORDEN VERVANGEN

Afbeelding
  De bezorgdheden,omtrent de afmetingen van de nieuwe borden die het plaatselijk  verkeer in Lissewege moeten aangeven, waren terecht.  Olivier Strubbe, Gemeenteraadslid vroeg de Burgemeester om dit even te laten bekijken. Ze zullen dus vervangen worden! Dit is het antwoord van de Burgemeester: Beste Olivier, Dank voor je melding betreffende de grootte van de borden ‘uitgezonderd  plaatselijk verkeer’ die recent in Lissewege werden geplaatst. De politie stelde vast dat het formaat van de borden inderdaad te klein is.  De geplaatste zoneborden zijn van het formaat 60x40 in plaats van 90x60.  In de plaatsingsvoorwaarden staat er duidelijk vermeld dat het formaat 60x40  slechts gebruikt kan worden in uitzonderlijke omstandigheden,  wat op deze locaties zeker niet het geval is. Dienst openbaar domein kreeg de opdracht om de borden zo snel  mogelijk te vervangen door het grotere formaat. Beste groeten, Burgemeester Dirk De fauw

VERNIEUWDE DIENSTREGELING OP 1 APRIL, GEEN APRILGRAP

Afbeelding
  Géén aprilgrap: vanaf zaterdag 1 april 2023 hebben het Huis van de Bruggeling  en de dienstverleningslocaties in de deelgemeenten nieuwe openingsuren.  Verschillende locaties zijn voortaan meerdere dagen tot 18.00 uur geopend.  Zo kun je ook na een drukke werkdag nog langskomen Meer informatie................. KLIK HIER! Bekijk ook de Producten- en dienstencatalogus.................. KLIK HIER!