Posts

Posts uit juni 25, 2022 tonen

SAMANA LISSEWEGE-ZWANKENDAMME ORGANISEERDE EEN VOLKSSPELENNAMIDDAG

Afbeelding
  Afgelopen donderdag organiseerde Samana Lissewege-Zwankendamme een leuke namiddag waarbij gekende en tevens ook nog voor velen ongekende volksspelen konden gespeeld worden. Bij ieder spel konden er punten verzameld worden om zo tot een klassement te komen. De 5 sterksten waren:  1 Angely Franz 2 Vanhilderson Marc 3 Bassens Ghislaine 4 Van Herck Jos 5 Strubbe Christine Na het zwoegen en zweten mocht er nadien genoten worden van frietjes met vol-au-vent en groentjes van een heus rijdend frietkraam. De namiddag kon niet meer stuk. Enkele sfeerbeelden.............. KLIK HIER!

VRIJ PODIUM IN TER POORTEN

Afbeelding
  Afgelopen donderdag organiseerden de leerlingen van het lagere samen met de kleutertjes een 'vrij podium' op de speelplaats. Men kon genieten van zingen, dansen, diabolo, zweefvliegtuigen, toneel en als laatst een heuse flashmob. Alle kinderen en leerkrachten genoten van deze optredens. Enkele sfeerbeelden.................. KLIK HIER!

GEZELLIG SAMENZIJN BIJ ZAALVOETBALVRIENDEN 'DE STUKERS EN DE STAMPERS'

Afbeelding
 We zijn bijna eind juni en alweer is een zaalvoetbalseizoen voorbij van de "Stukers en de stampers". Naar jaarlijkse traditie werd na de laatste donderdagmatch nog een gezellig samenzijn georganiseerd als afsluiter van het voetbaljaar in restaurant 'De Pepermolen'. Het is reeds 41 jaar dat deze zaalvoetballers bezig zijn met af en toe iemand die stopt, maar algauw aangevuld wordt door iemand van de jongere generatie. De 'Stukers en Stampers' hopen nog vele jaren aan deze zaalvoetbalsport mee te kunnen doen.