Posts

Posts uit augustus 27, 2022 tonen

HET NIEUWE SCHOOLJAAR STAAT VOOR DE DEUR

Afbeelding
  Het nieuwe schooljaar van het "Stedelijk onderwijs Brugge-Noord afdeling Lissewege - Ter Poorten" Voor de één veel te vroeg, voor de ander kan het niet snel genoeg beginnen…  "Het nieuwe schooljaar staat voor de deur". Van harte welkom op het openklasmoment op maandag 29 augustus tussen 16 uur en 17 uur.

WIE VIND DIT KABOUTERTJE OP HET KERKHOF TE LISSEWEGE

Afbeelding
  Kaboutertje gespot in een boomopening op het kerkhof. wie vind hem nog? Tekst en foto Annelies D.

ONGEWENST BEZOEK GEHAD IN EEN WAGEN LANGS DE SCHARPHOUTSTRAAT

Afbeelding
  Ongewenst bezoek gehad in de wagen… (scharphoutstraat) Een marter heeft de isolatie in motor compartiment boven spatbord  helemaal vernield alsook alle pijpjes voor de ruitensproeiers beschadigd! Tekst en foto: Remi Soreyn

DIEFSTAL EN VANDALISME AAN DE WERKJES IN DE BOMEN VAN DE POL DHONDTSTRAAT

Afbeelding
  Afgelopen vrijdag werd er schade en diefstal gepleegd aan de kunstwerkjes langs de Pol Dhondtstraat. Een buurtbewoonster merkte er een dame op die aan de werkjes van haar zoontje aan de boom zat te prutsen. De buurtbewoonster ging naar de dame toe met de vraag wat de bedoeling was. De dame in kwestie op de foto leek verward maar zette haar weg verder om de kleine kaboutertjes te stelen die ze moest met plankje en al losrukken. Ook ging ze nog in iemands voortuin snuisteren waarna ze nadien verdween. Onze vraag is: "Wie herkent deze dame" op de foto en als ze zo vriendelijk wil zijn de gestolen kaboutertjes terug te bezorgen. Wie herkent deze dame op de foto's, laat het ons aub weten, geheimhouding verzekerd!