Posts

Posts uit mei 23, 2023 tonen

BLIKVANGER VAN DE WEEK

Afbeelding
  Bij een van de 2 picnictafels aan het Boudewijnkanaal is er een groot gat in gebrand, niet er  volledig door maar toch zeer diep. Hoe is dit kunnen gebeuren?  Met opzet of een vergissing......ik weet het niet. Zouden de picnictafels er al één jaar staan?

TOEGESTUURD BERICHT

Afbeelding
  Dag Rudy, Deze morgen vloog er een parkiet tegen ons raam.   Ik kon het beestje nog net redden van de honden.  Nu zit het veilig, maar niet zo comfortabel in een doos. Kun je soms een oproep doen of iemand zijn parkiet ontsnapt is? MVG Peter Vande Pitte 0499965446 ONDERTUSSEN IS HET VOGELTJE WEER BIJ ZIJN FAMILIE!

NIEUWS VAN T VAARTJE, 'ONT-MOETINGSTUIN LISSEWEGE'

Afbeelding
  Ben je benieuwd naar onze zomeractiviteiten, de workshops, de tentoonstellingen,  de muziekoptreden, de dansinitiaties, de Loft Stories en nog zo veel meer.... ? Kom naar tVaartje, aan de poort staat onze mand met zomerkranten. Neem een stapeltje mee en verdeel ze onder vrienden om samen deze zomer af te spreken in tVaartje. Alle info is ook te vinden op  www.tvaartje.be Loft Stories: Culinaire Reis voor Zintuigen & Ziel met Hilde Van Laere ZONDAG 11 JUNI 2023 OM 15:00  Loft Stories brengt warme verhalen in een huiselijke setting. Niets kan live muziek zo dicht bij de artiest evenaren als een huiskamerconcert. Die nabijheid betekent mee de emoties beleven en de muziek, de woorden en het verhaal veel intenser binnen laten komen. In tijden van mega, massa en mallemolen is voor Hilde Van Laere de tijd rijp voor de antoniemen: subtiel, solo en stilstaan. Genieten, verwondering, geraakt worden, reflectie, je laten meedrijven, op adem komen, een rustpunt in ons al te hectisch bestaan .