Posts

Posts uit april 22, 2022 tonen

WIE WORDT DE KINDERKRAK VAN 2022

Afbeelding
  De Krant van West-Vlaanderen gaat op zoek naar Kinderen die de titel Kinderkrak verdienen. Kinderen tussen de 6 en 16 jaar die zich het afgelopen jaar enthousiast ingezet hebben voor een ander, of die iets uitzonderlijk gepresteerd hebben. Ken of ben jij zo iemand? Laat het ons weten voor 9 mei. Uit alle inzendingen kiest De Krant van West-Vlamingen de Kinderkraks. Deze kraks komen op 3 juni in De Krant van West-Vlaanderen én krijgen ook een leuk verrassing toegestuurd.  Stuur ons voor 9 mei jouw tip door. Tip insturen...............  Hier Klikken!

BLOEMBAKKEN LANGS DE ZEEBRUGGELAAN

Afbeelding
  De groendienst van de Stad Brugge plaatste donderdag jongstleden, mooie bloembakken  op de middenstrook langs de Zeebruggelaan. Het ziet er een stuk properder(nu nog) uit dan de vorige jaren, het was een triestig zicht toen men Lissewege passeerde. Toch een pluim voor de mensen van de groendienst!

ACTIVITEITEN MEI 2022

Afbeelding
 1. Petanqueclub Lissewege houdt elke woensdagavond om 19u hun wekelijkse petanque-avond. Inlichtingen bij Magda Fossaert – tel. 050/544 945 2. OKRA Lissewege/Zwankendamme organiseert op woensdag 4 mei een wandelnamiddag. Verzamelen onder de toren waar we om 13u30 stipt vertrekken. Iedereen is van harte welkom. Enkel leden OKRA-sport zijn verzekerd.   Inlichtingen  Eric Cornille  tel. 050/54 62 06 3. SAMANA Lissewege/Zwankendamme organiseert op donderdag 5 mei om 14u een ontspanningsnamiddag in het Jacob Reyvaertheem.  Inlichtingen bij Christiane Feys  tel. 050/55 16 58 4. OKRA Lissewege-Zwankendamme start op woensdag 11 mei om 19u aan de kerk te Lissewege met hun wekelijkse fietstocht doorheen de polders.  Inlichtingen bij Annie Neirynck  tel. 050/54 62 06  5. OKRA Lissewege/Zwankendamme organiseert op donderdag 12 mei een nuttige/leerzame infonamiddag met Notaris Heike Laloo die uw vragen i.v.m. “Erven, schenken, successieplanning, zorgvolmacht …” probeert te beantwoorden.