Posts

Posts uit december 5, 2021 tonen

NIEUWS VAN BUURTCENTRUM LEVENSVREUGDE

Afbeelding
  We zijn we in volle actie om het centrum kerst klaar te maken.  Vanaf 15 december gaan we er helemaal voor met onze 'wintergloed Lissewege'.

KINDER- EN JEUGDBOEKEN IN HET BOEKENKASTJE VAN MARTINE LANGS DE SCHARPHOUTSTRAAT

Afbeelding
  Foto Martine Derycke Hoor de wind waait door de bomen….de Sint is ook langsgekomen bij het boekenkastje.  Allemaal kinder-en jeugdboeken van topkwaliteit en van topschrijvers.  Marc de Bel, Paul van Loon, alles van kippenvel tot Pietje Bell!  Kom vlug eens neuzen in de Scharphoutstraat 57 Lissewege.

DE SINT EN ZIJN PIETEN IN ONS DORP

Afbeelding
  Eindelijk was het zover, met vele hindernissen (de boot van de Sint kon niet aanleggen, de koets met de paardjes mocht niet doorgaan wegens corona,....) mochten de kinderen de grote kindervriend met zijn helpers ontvangen die te voet kwamen afgewandeld. Het Feestcomité en Bistrot 'De Kip' hadden voor een afgebakende doorgang gezorgd zodat ze coronaveilig de weg konden volgen.. Er zouden maar liefst 70 kinderen van verschillende leeftijden de tekening van de Sint ingekleurd hebben en mochten daarvoor een lekkere zak snoep in ontvangst nemen. Enkele foto's maar door technische problemen kon ik niet iedereen op de gevoelige plaat zetten waarvoor mijn excuses................. KLIK HIER!

OVERLIJDENSBERICHT

Afbeelding