woensdag 11 september 2024

PERUCOMITÉ ZEEBRUGGE ORGANISEERT EEN KAAS & WIJNAVOND

 


MANNEN VAN DE GROENDIENST LEVEREN UITSTEKEND WERK IN DE TUIN VAN DE OUDE PASTORIE

 



De mannen van de Groendienst hebben uitstekend werk geleverd in de tuin van de Oude Pastorie. Langs de muren hebben ze onkruid en vele doornen verwijdert zodat de leiboompjes weer zichtbaar zijn. Ook de oude muren komen weer tot hun recht. Alleen moet er nog iets gebeuren aan de achterkant van de tuin maar werd beloofd dit te verwezelijken later in het najaar als tevens ook de kunstwerken van de Beeldenroute weggehaald zijn. Super gedaan mannen van onze Groendienst!

HONDENDROLLEN LANGS HET WEGELTJE VAN DE ALFOS STYNSSTRAAT

 

Oppassen geblazen langs het wegeltje tussen de huizen van de Alfons Stynsstraat en het Lisseweegs Vaartje liggen er veel hondendrollen. 's Avonds als het donker wordt en je gaat door dit onverlicht wegeltje heb je veel kans dat je op een drol stampt met alle nare gevolgen vandien. Er zijn al een paar mensen op zoek naar het baasje van deze hond om hem een mooi cadeau toe te sturen.



RONDGEDEELDE BRIEVEN 'NIEUWE STANDPLAATS BUS VAN DE BRUGGELING' WAREN ONNODIG EN KOSTEN ONS VEEL GELD

 

Bij mijn weten staat de bus van de Bruggeling hier al maanden op de parking van de Pol Dhondtstraat. Wij weten dus ook niet met de titel: "Nieuwe standplaats Bus van de Bruggeling" wat ze daar mee bedoelen. Al deze brieven die men in Lissewege verdeeld heeft zijn in onze ogen 'onnodige onkosten'. De brave Brugse inwoners zullen wel mee betalen voor iets dat in onze ogen niet nodig was! 

Bus van de Bruggeling heeft nieuwe standplaatsen en openingsuren. Een overzicht vind je hieronder: