Posts

Posts uit mei 2, 2022 tonen

NIEUWS VAN 'T GROENHUYS

Afbeelding
  Moederdag 8 mei 2022 Beste Klanten, Gelet op de verwachte drukte nav Moederdag willen wij jullie vragen  om zoveel als mogelijk op voorhand te bestellen. U kan vooraf bestellen tot en met vrijdag 6 mei : - Via onze webshop  https://t-groenhuys.myshopify.com  - via het bestelformulier op onze website  www.groenhuys.be - telefonisch op 050 68 58 73 Ook dit jaar zal er een afzonderlijk afhaalpunt worden ingericht voor de bestellingen  en dit aan de achterzijde van de winkel (ingang via de Parking). Zo hoeft u niet aan te schuiven in de winkel zelf.  Vooraf betalen is aanbevolen maar  u kan uw bestellingen ook ter plaatse betalen (enkel cash!). Verder blijven wij gratis aan huis leveren in Lissewege, Zwankendamme, Zeebrugge, Dudzele,  Zuienkerke, Blankenberge, Brugge (8000), Sint-Andries en Sint-Michiels. (*) Op Moederdag zelf is de winkel doorlopend geopend van 8.00u tot 15.00u.  Op zaterdag 7 mei is de winkel geopend van 9.30u - 12.30 en van 14.00u - 18.00u. Wij wensen alle mama's

UNIEK KOZIENTJESFEEST IN LISSEWEGE

Afbeelding
  Wardje Van Dycke Uniek Kozientjesfeest in Lissewege Op 1 mei vierden de 83 nakomelingen van Wardje en Mathilde VAN DYCKE-SMISSAERT in het Lisseweegse Reyvaertheem hun 45e Kozientjesfeest. De ingrediënten van een ongelooflijke dag op een rijtje. Na een uitbundige verwelkoming een leuke historische schets in de kerk waar pépé jarenlang “suisse” was. Op het kerkhof werden alle naambadges op de grafsteen aangebracht. Vervolgens een aperitief aangeboden door het bestuur, gevolgd door eigen lunch. Dan een ludieke groepsindeling onderbroken door het bezoek van de fotograaf van de Krant van West-Vlaanderen. De zonnige namiddag stond in het teken van een razend spannend Gruppo Universalis. Na een breugeliaanse BBQ werd nog nagepraat tussen pot en pint en al uitgekeken naar de volgende editie. Ook spijt dat u geen familielid bent?

ARNOLD VANHEE EXPOSEERT IN GALLERIJ 'DEN ENGEL'

Afbeelding
  Foto's Frank Vergucht  Arnold Vanhee exposeert in Galerij Den Engel te Lissewege,  nog tot eind mei 2022 elke zaterdag en zondag.  Gratis toegang!

PRACHTIG OPTREDEN VAN DE KINDEREN EN GROOTOUDERS TIJDENS HET SCHOOLFEEST IN TER POORTEN

Afbeelding
  Afgelopen zaterdag(30 april) ging het jaarlijks schoolfeest van Ter Poorten door. Na de coronaperiode kon men eindelijk terug weer genieten van de optredens van de kinderen en dit jaar samen met een groep oma's en opa's onder het thema: "Lissewege danst de wereld rond". Het was een kleurrijke vertoning men dansen uit sommige landen van de wereld. Er was dit jaar héél veel volk afgekomen om te genieten van een geweldige dansshow, een drankje en een hapje alsook het bijeenkomen van de kids met de familie. Verder op het programma stonden er nog spelletjes waarmee punten en prijzen konden gewonnen worden, een druk gebruikt springkasteel, een tombola met vele mooie prijzen. Enkele sfeerbeelden............... KLIK HIER!