Posts

Posts uit maart 15, 2024 tonen

RUIME BELANGSTELLING VOOR 'CAMBIO AUTODELEN' IN BUURTCENTRUM LEVENSVREUGDE

Afbeelding
   Op donderdag 14 maart gaf de dienst mobiliteit van stad Brugge een boeiende infosessie over  cambio deelauto's. Hierbij waren er 23 enthousiastelingen aanwezig!  Meer informatie:............. KLIK HIER! Geplande vorming/infosessie in ons buurtcentrum Levensvreugde: Dinsdag 23 april om 14u00 - Hoppin/De lijn  Dinsdag 30 april om 19u30 - Hoppin/De lijn In de maand mei zullen er telefonie lessen plaatsvinden. Exacte tijdstippen hiervoor zullen nog meegedeeld worden.

NIEUWS VAN KRACHTBALCLUB AVANTI LISSEWEGE

Afbeelding
  REGH: Avanti Lissewege - D&W Koekelare Zaterdag, 16 maart⋅20:00u. – 21:00u.

EERSTKOMENDE WEDSTRIJD VAN RFC LISSEWEGE A

Afbeelding
 

OKRA LISSEWEGE-ZWANKENDAMME OP BEZOEK BIJ 'VBRO'

Afbeelding
  OKRA Lissewege-Zwankendamme op bezoek bij VBRO Ter gelegenheid van onze maandelijkse wandelnamiddag op 6 maart  bracht OKRA een bezoek aan VBRO te Brugge. Enkele foto's:.............. KLIK HIER!

LENTEFEEST BIJ OKRA LISSEWEGE-ZWANKENDAMME

Afbeelding
  Naar jaarlijkse traditie viert OKRA in de lentemaand de komst van de lente, ditmaal  op donderdag 7 maart. Dit jaar , was een lezing, al is het woord ‘vertellingen’ beter op zijn plaats, gepland met als thema:  “Toen geluk nog heel gewoon was” hoe het Vlaamse gezin in honderd jaar helemaal veranderde. Het was een vertelling met “lichtbeelden” gebracht door Dhr Dirk Musschoot.  Dirk vertelde aan de hand van persoonlijke verhalen en anekdotes over de sleutelmomenten  in de gezinsgeschiedenis van de voorbije honderd jaar. Zie fotomateriaal van Magda en Daniel:.................. KLIK HIER!