maandag 30 september 2024

WIJ DIE DACHTEN DAT ZE DE PARKING ZOUDEN VERBETEREN, ZITTEN ER NAAST!

 


Wij die dachten dat ze de parking van de Pol Dhondtstraat zouden verbeteren zitten ernaast. Verleden week was men machinaal bezig de bovenste laag aan het effen maken en hoopten dat er een bijkomende laag zou gelegd worden. Maar......we zaten er naast, vandaag dan kwam er een machine op een tractor om de bomen en de hoge struiken te snoeien. De parkeervakken bleven onbewerkt of zou men meer putten gemaakt hebben waar het regenwater blijft in staan? 't Is een triestige parking geworden alhoewel men in Brugge op de hoogte is van dit probleem! Binnenkort gaan we botten verkopen!

EEN FEESTELIJKE HALSKETTING MAKEN IN BUURTHUIS D'OUDE STOASIE TE ZEEBRUGGE

 




MEN VRAAGT EN WIJ PROBEREN TE HELPEN!

 

Goede middag Rudi,

In de hoop dat u me kan helpen.....

Door omstandigheden ben ik het gsm nummer van mijn broer, Marnix Van Vaerenbergh, kwijt geraakt. Ik zou hem kunnen schrijven om dat nummer te vragen maar ik ben niet zeker of ik beschik over het juiste adres.
Woont Marnix nog steeds in de A. Stynsstraat 9 in Lissewege?
Zou u me, als kenner van Lissewege, kunnen helpen? 
Dank bij voorbaat.

Mvg,
Lieve Van Vaerenbergh,
zus van Marnix

Zou iemand ons kunnen verder helpen met deze zoektocht?
Rudi van 't Lissewegenartje

ALLEE..................................ROULEZ!

Was weer van het zelfde in Lissewege .waneer zullen ze daar toch eens iets aan doen . Ze rijden tegen richting in en kunnen dan toch niet door. Wel al twee maal in de gemeenteraad tussen gekomen. 
Maar wie zijn wij gewoon een gemeenteraadslid. Waarom zitten wij dan daar?
(Dolores)

onze goede burgervader zegt toch dat het geen waar is hé ,dat er geen probleem is in Lissewege ,er rijden geen zware vrachtwagens door Lissewege. Ik denk dat wij allemaal geen verschil kennen tussen personenauto's en vrachtwagens
(Rita D.)

Kunnen alle gemeenteraadsleden niet samen werken om tegen deze Burgemeester op te gaan en z'n les te spellen? Er is dringend nood aan maatregelen alvorens het te laat is!
(Rudi H.)

KLIK op onderstaande link voor een filmpje van Dolores:

 https://www.facebook.com/1648192928/videos/pcb.10231310071648888/875336860865566