Posts

Posts uit juni 20, 2022 tonen

DE MOLENS LANGS HET LISSEWEEGS VAARTJE DOOR KUNSTSCHILDER VALERIUS DE SAEDELEER

Afbeelding
  Een schilderij van  Valerius De Saedeleer  met op het schilderij 'de zwarte molen op de voorgrond en de witte molen' beiden langs het Lisseweegs Vaartje. Valerius heeft een tijdje gewoond en gewerkt in Lissewege. Het bekende Valerius De Saedeleerpad naar zijn naam.

GEZELLIGE ZITHOEKJE AAN DE STRAATKANT VAN DE POL DHONDTSTRAAT

Afbeelding
  In de Pol Dhondtstraat is het altijd gezellig aan de bankjes bij de bomen, nu is er iets verder nog een gezellig hoekje bijgekomen aan de straatkant op het voetpad.

HET GEHEIM VAN DE SCHUUR VAN TER DOEST DAT NIET IN TOERISTISCHE BOEKJES TE VINDEN IS

Afbeelding
  Het geheim van de schuur van Ter Doest dat niet in de boekjes staat door Bo Vickery Een kennis had gevraagd of ik naast mijn rondleiding rond verborgen symboliek in de kerk van Lissewege, ook een rondleiding wou geven in Ter Doest. Ik had toch nog veel researchmateriaal liggen dat ik had bij elkaar had gezocht voor mijn eerste thriller Niet is wat het lijkt. Het witte dorp en post af en toe iets over Ter Doest op mijn website Visitlissewege, dus ik dacht: waarom niet? Lees verder................... KLIK HIER!

OKRA LISSEWEGE-ZWANKENDAMME ORGANISEERDE EEN GEANIMEERD MUZIKALE BINGONAMIDDAG

Afbeelding
  OKRA Lissewege-Zwankendamme organiseerde op donderdag 16 juni in het Jacob Reyvaertheem een Geanimeerde Muzikale Bingospel. Op de Bingo-kaart staan nu eens niet (zoals gewoonlijk) cijfers, maar wel titels van liedjes. De bijhorende animatie zorgde voor een ludieke namiddag. Enkele sfeerbeelden door Daniel........ KLIK HIER!