Posts

Posts uit september 14, 2023 tonen

WEDSTRIJDEN DIT WEEKEND BIJ KRACHTBALCLUB AVANTI LISSEWEGE

Afbeelding
 

FOTO VAN DE WEEK

Afbeelding
 Een vroege herfst langs het Valerius de Saedeleerpad door Stefanie Delva

SAMENKOMST LEDEN S-PLUS LISSEWEGE

Afbeelding
  Afgelopen dinsdag waren de leden van S-Plus Lissewege op appel voor hun maandelijkse bijeenkomst in buurtcentrum 'Levensvreugde'. Ze genoten er eerst van koffie en gebak waarna er 'troumadam' gespeeld werd waarbij iedereen prijs had. Op de foto zien we 'Tita' vol concentratie mikken naar de gaten met de meeste punten.

HET RELAAS VAN HET AUTO ONGELUK LANGS DE ZEELAAN VAN AFGELOPEN MAANDAG

Afbeelding
  Roger Casier: "Maandagmorgen 11 september 2023 om 7u40 . Zoals gewoonlijk vertrekt mijn echtgenote rond dat tijdstip om de kindjes van ons nichtje Kimberley naar school te brengen . Door het venster zie ik  haar nog starten en vertrekken van onze oprit . Het duurt soms wel even voor zij op de drukke baan geraakt maar meestal  stopt wel een brave vrachtwagenchauffeur om haar ruimte te geven . Ik keer terug naar de keuken , naar mijn PC , waarop ik iets aan het schrijven ben . Nog geen halve minuut later hoor ik een oorverdovende knal . Ik schrik , heb eventjes tijd nodig om te beseffen vanwaar dat komt . En dan ..... DAT IS EEN ONGEVAL !! OH NEE ....MIJN TINE ..... Ik ren naar buiten en zie op mijn oprit wrakstukken  liggen van een auto ; Een stuk van een vooras , een spiegel , een wiel .... Meer kan ik niet zien , door het groen naast de oprit . Mijn hart krimpt ineen . Wat ga ik zien als ik de weg op ga . Ik zie in een flits beelden voor mij die ik niet kan beschrijven . Niet w

BINNENGEBRACHTE VERLOREN VOORWERPEN

Afbeelding
  Bovenstaande voorwerpen, een oplader en een fietsband zijn binnengebracht die gevonden zijn aan de Heulebrug te Lissewege. Deze dingen blijven voorlopig bij mij thuis waar ze opgehaald kunnen worden. Dank aan de vinder!