Posts

Posts uit juli 7, 2023 tonen

ZOMERBAR KSA LISSEWEGE

Afbeelding
  de tweede editie van de zomerbar van KSA Lissewege!  Wij verwelkomen jullie graag zaterdag 15 juli vanaf 14u in ons KSA lokaal in het dorp om er  een geweldige dag van te maken vol sfeer, activiteiten, cocktails en andere hapjes en drankjes.  Tot dan! 

ZOMERKAMP RFC LISSEWEGE

Afbeelding
 

OKRA BRUGGE OP BEZOEK IN ONS 'BEELDIG LISSEWEGE'

Afbeelding
  Afgelopen donderdag was OKRA Brugge-centrum met 40 leden naar Lissewege afgezakt. Ze kwamen er kennis maken met de 'beelden in het witte dorp'. Men verzamelde aan restaurant Ter Doest om dan te voet of met de fiets af te zakken naar de dorpskern om er de beelden te bekijken. De eerste halte die de leden deden was het 'Ontmoetingscentrum tVaartje' waar ze genoten van een koffie met gebak. Dan werd de grote groep gesplitst en ging de ene groep de beelden gaan bekijken in de tuin van de 'Oude Pastorie' en groep 2 ging naar de Pol Dhondtstraat waar Rudi uitleg gaf over de aankleding van de bomen met de zelfgemaakte werkjes van de buurtbewoners en dit reeds voor het 9de jaar. Dan werden de groepen omgewisseld en mochten we nog eens het verhaal van de naarstige buurtbewoners en de kleurrijke bomen vertellen. Enkele sfeerbeelden.......................... KLIK HIER!

FOTO VAN DE WEEK

Afbeelding
 Foto genomen op de rommelmarkt van Lissewege

HUIS TE KOOP TE LISSEWEGE

Afbeelding
  Te koop: "Verzorgde woning met mooie tuin in de Pol Dhondtstraat te Lissewege € 269 000". Meer informatie..................... KLIK HIER!