vrijdag 6 september 2024

SAMANA LISSEWEGE - ZWANKENDAMME ORGANISEERDE HUN: 'DAG VAN DE CHRONISCHE ZIEKEN'.

 


Men begon met een vrijblijvende misviering in de kerk te Zwankendamme en herdachten de leden waarvan men afscheid heeft moeten nemen. Daarna ging het richting 'Centrumzaal' voor de aperitief en de warme feestmaaltijd.

In de namiddag ging eerst de prijsuitreiking door van de solidariteitsactie van Samana,
Elk jaar organiseert Samana vzw een solidariteitsactie in de vorm van een grote nationale tombola. Door de opbrengst van deze actie is het mogelijk om regionale en plaatselijke werkingen te ondersteunen.
Dit jaar hebben ze met hun afdeling 4 prijzen uit gegeven, 2 van 25Euro en 1 van 50 Euro aankoopbons Standaart Boekhandel. Maar ook een hoofdprijs en de gelukkige winnaar was 'Marleen Slabbinck' uit Lissewege die de mooie reischeque van 7.500 Euro kon in ontvangst nemen uit handen van 'Noël Delaere' en 'Jos Demarest'. Samen met veel leden en het bestuur waren ze blij dit te mogen meemaken.
'Antoinette Vandeberghe' heeft het lot verkocht aan Marleen. Samen zijn deze dames al jaren vaste verkoper en koper van de loten, ze kennen reeds ziekenzorg nu 'Samana' in de tijd van hun ouders.
We wensen Marleen veel reisgenot. Ze krijgt momenteel veel aanbod om de valliezen te helpen dragen.

Daarna was er een spectaculair optreden van 'The Rising Stars 2.0' met een verassende show met glamour en glitter. Het was een super geslaagd Samana feest waar nog veel zal nagepraat zal worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten